Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подходящите гуми за Patrol 2006г / 3,0L / 160hp

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подходящите гуми за Patrol 2006г / 3,0L / 160hp

Здравейте, Колеги.
    Сдобих се с Патрул, къса база ( 3000сс, 160кс, 2006г ) който в момента е с прилични, шосейни зимни гуми.
    И едно от първите неща, които искам да направя по него е да го преобуя! Защото, освен, че гумите са зимни, размера им (265/65/17" 115R) в момента, много ми малее.

Имам желание да го обуя с новият модел BF Goorich АТ на 35" или 37" ... но, предполагам, че за тези размери ще е необходимо повдигане.
    В краен случай мисля, че бих се задоволил и с 33"... ако влизат без повдигане!

От една седмица се ровя във форума и в нета, да търся примери на базата на които да направя преценка за покупка, но не открих подходящо четиво.
    Може би не търся както трябва. Не вярвам да няма подобна тема. Това, според мен, е въпрос, който вълнува много хора.

Можете ли да ме посъветвате, кой е най-големият размер гуми, подходящи за тази машина (със и без повдигане) и разбира се на какви джанти(15"/16"/17" и ЕТ -20/-40 ?) е добре да бъдат монтирани?

Последно редактирано от Lesov; 01-09-16, 00:37.
    www.4x4Trips.bg

От: Подходящите гуми за Patrol 2006г / 3,0L / 160hp

Здравей и честита придобивка!

Аз също имам проблем със търсачката в този форум, и понякога не мога да открия дори теми които знам че съществуват... (можеби проблемът е в моя "телевизор")

Не мога да ти дам практически съвет, но ако англииският не ти е проблем, бих препоръчал да погледнеш тук: http://www.patrol4x4.com/forum/tyres...xx-lift-86549/

Австралииците са направили доста добра тема със снимки и описание, при какъв лифт и какви гуми как стои Патрола и дали опира.

Коментар

Първоначално публикуван от 100letov Преглед на мнение
      Здравей и честита придобивка!

Аз също имам проблем със търсачката в този форум, и понякога не мога да открия дори теми които знам че съществуват... (можеби проблемът е в моя "телевизор")

Не мога да ти дам практически съвет, но ако англииският не ти е проблем, бих препоръчал да погледнеш тук: http://www.patrol4x4.com/forum/tyres...xx-lift-86549/

Австралииците са направили доста добра тема със снимки и описание, при какъв лифт и какви гуми как стои Патрола и дали опира.
      Благодаря, Колега. Много показателна тема си успял да намериш!
      www.4x4Trips.bg

Коментар

Колеги, последните дни, търсейки какви гуми все пак има налични на нашия пазар, попаднах на нова и стара шарка на BFGoodrich All Terrain. Някой има ли вече наблюдения по темата ?
        www.4x4Trips.bg

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BFGoodrich All Terrain.jpg
Прегледи:1
Размер:91.1 КБ
ID:5726543Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BFGoodrich All Terrain KO2.jpg
Размер:106.5 КБ
ID:5726542
          www.4x4Trips.bg

Коментар

Дясната е новия модел на лявата и я заменя. Ако попаднете на лявата то най-вероятно тя ще е с много стар DOT.
            Дела трябват, а не думи.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Alexandrov Преглед на мнение
              Дясната е новия модел на лявата и я заменя. Ако попаднете на лявата то най-вероятно тя ще е с много стар DOT.
              Да, точно така! Въпроса е дали някой вече ги е пробвал, стрият и новият модел... и какви са отзивите ?
              www.4x4Trips.bg

Коментар

Карал съм старият модел и според мен гумата е добър компромисен варянт между шосейна и офроуд гума.Зимата не ми хареса представянето й.Карал съм и с Малатеста Коала (регенерат на БФГ АТ) и имам същото мнение но те са тежки и шумни на асфалта за трева и кал стават,но на снуг не са много добре.А новите БФГ АТ още не съм изпробвал,но това което чета за тях е че са доста по-осъвършенствани от старите.Сигурно са и по-скъпи.
                Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Карал съм старият модел и според мен гумата е добър компромисен варянт между шосейна и офроуд гума.Зимата не ми хареса представянето й.Карал съм и с Малатеста Коала (регенерат на БФГ АТ) и имам същото мнение но те са тежки и шумни на асфалта за трева и кал стават,но на сняг не са много добре.А новите БФГ АТ още не съм изпробвал,но това което чета за тях е че са доста по-осъвършенствани от старите.Сигурно са и по-скъпи.

Коментар

Аз заложих на Goodyear Wrangler Duratrac 265/75/16 за моя Патрол което е около 32 инча и запълва калника доста добре като оставя и място за ход нагоре. Изключително много се хвали тази гума и по чуждестранните форуми и в нашия. Също така е един от малкото модели А/Т гума която се справя доста прилично с всичко и е реално пригодна за зимни условия.

Можеш да погледнеш тук за Duratrac: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=107350

И тук за BFG KO2: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=200066

Коментар

Добри са и вранглера,карал съм такива но за кал (mt r) на черокито преди време.Пред закупуването на гуми за тераното съм и се чудя дали да му взема оригиналния размер 235/70/16 или 265/70/16 с каквито карам в момента.А колко пари са горе долу за тези размери

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
                        Да, точно така! Въпроса е дали някой вече ги е пробвал, стрият и новият модел... и какви са отзивите ?
                        Колегата bushiDO е твоя човек. Обаче е Фронтераджия и не знам дали надзърта в тоя раздел. Драсни му едно лично.
                        Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
                        Opel Frontera V6

Коментар

За 265/75/16 платих 289лв на гума с ДОТ средата на 16та.

Коментар

Докато се чудя какви да са гумите - модел и размер... сложих каруцата пред коня... и взех, че сложих фланци
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Размер:59.9 КБ
ID:5728261Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Размер:70.6 КБ
ID:5728263
                            Прикачени файлове
                            www.4x4Trips.bg

Коментар

Първоначално публикуван от 100letov Преглед на мнение
                              Аз заложих на Goodyear Wrangler Duratrac 265/75/16 за моя Патрол което е около 32 инча и запълва калника доста добре като оставя и място за ход нагоре. Изключително много се хвали тази гума и по чуждестранните форуми и в нашия. Също така е един от малкото модели А/Т гума която се справя доста прилично с всичко и е реално пригодна за зимни условия.

Можеш да погледнеш тук за Duratrac: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=107350

И тук за BFG KO2: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=200066
                              След доста четене, свих колебанията си точно до тези два модела гуми!
                              Ще тествам през близките дни как седят и се държат - Goodyear Wrangler Duratrac 265/75/16 монтирани на нулеви джанти и ще видим на къде се накланят везните
                              www.4x4Trips.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X