Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на Терано 2 2.7 дизел

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Помощ при избор на Терано 2 2.7 дизел

    Здравейте колеги !
    Нов съм във форума. Решил съм да си купя Нисан Терано 2 къса база (модела с правоъгълните фарове) след 2000г. За момента не попадам на читав автомобил. Искам да попитам дали някоя знае и има наблюдения върху нещо добро на българския пазар. Бюджетът ми е 6500 лв. Ще се използва основно за риболов и излети.

  • #2
    От: Помощ при избор на Терано 2 2.7 дизел

    Здравей колега, преди две години и аз бях изправен пред същата дилема, след доста изчетени мнения и питанки взех къса база 2000г., мотора на тераното е неубиваем стига да не е гонен по магистрали опростен дизел с ангренажни зъбни колела гледай да няма гнилочи, по рамата,по купето там се свързани елементите разбирай колонки,калници,прагове и т.н.,моя го взех от частна обява с четири нови гуми което си е плюс. Гледам в мобилето във Варна има един син цвят доста добре изглежда. успех с търсенето.P.S. Аз след почти две години съм доволен от машината, е предстои смяна на к-т амортисори но това си консуматив за всяка кола.Ако те интересува нещо повече питай, в раздел нисан има доста изписано

    Коментар


    • #3
      От: Помощ при избор на Терано 2 2.7 дизел

      Моето ТЕРАНО е 1997 вече година го карам около 20 000 км. и съм много доволен.Както каза колегата Димитър гледай да няма гнило.Всичко друго е сравнително евтино за подръжка.

      Коментар


      • #4
        От: Помощ при избор на Терано 2 2.7 дизел

        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=166064

        Коментар


        • #5
          От: Помощ при избор на Терано 2 2.7 дизел

          Повечето Терановци които съм гледал внос от Германия и Австрия са изгнили,за разлика от италианските.Та гледайте за ръжди отдолу.По принцип избива ръжда и на праговете,калниците и в долните крайща на багажната врата.
          Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X