След като се дзверих известно време във сервизното ръководство за Патрол Y60, останах с впечатлението, че люфт във волана не е предвидено да се обира отнякъде. Така ли е, или руският ми е гола вода. Проблема се изразява в това, че като стоя на място и леко клатя волана ляво-дясно 5-6см, не само колелетата не помръдват наникъде, ами и щангата която излиза и се вижда под левия калник не мърда. От това си вадя извод, че луфта е някъде в самата кутия, а там пък не може простите японци да не са оставили врътка за реглаж. Е на прав път ли съм?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Луфт във волана на Патрол Y60
Свий
X
-
От: Луфт във волана на Патрол Y60
Знаех си аз, ...
А, от какво може да дърпа леко в ляво, като пусна волана. Първото дето ми дойде на акъла, е да разменя ляво-дясно предно колело. Е не помага. Второто е стенд за сходимост на предни гуми. Утре ще ида. Трето дето се сещам, е да задържа леко левият спирачен апарат, което е факт. Левият диск пари след дълго право каране, а десният е просто топъл. Четвърто... не се сещам, някой да даде акъл?
Nisan Patrol`92, GR, RD28T дълга база
Коментар
-
От: Луфт във волана на Патрол Y60
При мен за 80 км пробег на дълго след спиране и четирите джанти са студени.При техническия преглед отпред показа 54,а отзад 56-но аз съм само отпред с дискове.Проблема най вероятно е в апаратите.Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
Уаз 469
Nissan Patrol Y160
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар