Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Болтове за вътрешно каре на Нисан Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Болтове за вътрешно каре на Нисан Терано 2

Здравейте, колеги!
    Днес видях, че са изпаднали и 6-те болта на предното ляво вътрешно каре на Нисана ми /2.7 TDI 1996 г./.
    Може ли някой да ми даде информация за размера на болтовете и откъде в София мога да ги купя?
    Благодаря предварително!

От: Болтове за вътрешно каре на Нисан Терано 2

Купи си ги като оригинална част от Patrol fen. Или вземи един от морга и после виж какво ще ти предложат в Евроболт. Може и да се лъжа, но мисля че са М8x1, каквито са и на горните шарнири, но с "шийка" без резба и глава с периферия, та може и да е малко проблематично намирането на точно същите. Във всеки случай, ако има проблем с намирането на оригинални, такива с якост 10.9 предполагаемо биха свършили работа. В евроболт може и да ти излезе късмета да намериш такива с глава с периферия.

Хабер си нямам как е възможна тая случка. Махал съм карета 3 пъти, стягал съм с обикновен звездогаечен ключ и съм слагал лепило за резби от най-ниската якост. Никога не са мръдвали дори. Някой нещо е пропуснал да затегне, вероятно.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Проблема е решен!
      Благодаря на sparkybg
      Темата е за коша!

Коментар

Еми кажи как е решен поне. И като слагаш новите стягай здраво (колкото може със звездогаечен ключ) и слагай осигурител за резби.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Единия се беше развил,другите бяха скъсани.
          Чук,бормашина и много зор,утре слагам новите болтове 8мм -дълги 3 см усилени отзад-купени от Евроболт.
          Как се е стигнало до тук-........му мамата
          Хубавото е че всичко друго е ОК.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X