Колеги как да направя диагностика на терано2 зексел като няма ОБД букса? Проблема е ,че реже гаста светва чека и неможе да се форсира.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Диагностика терано ZAXEL
Свий
X
-
От: Диагностика терано ZAXEL
Страница EC380 в сервизното (грешка 0201). Може да е умна дюза, клапан за предверението (в помпата), или сензор колянов вал. Като се има предвид че е ZEXEL, типичния му проблем е сензора за позиция на колянов вал. Отпред на капаците на двигателя е. Струва около 130 кинта, може да ти го внесе Patrol fen, а може и да има налични - това е чест проблем при ZEXEL-ите.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Колегата може да си мисли, че има проблем в жиците..
На Захела, CKP-то с ефекта на хол ли е, или индуктивен ??? Че место да се мота по жиците, да видим реално, дали работиЗа Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеЕлементарното възпитание изисква като питаш и ти се отговори, да кажеш благодаря и после пак да питаш, и да ти се отговори!
Айде малко уважение, не сме длъжни на никой!Кажи ако трябва човека да ти прати 20 лева , за он-лайн диагностика , да не ти остава длъжен
И последно малко в твой стил : Айде ако не искаш да помагаш на хората , по добре не пиши изобщо в темите им ! ( или пък може би си търсиш "теманета" колко велик майстор си )2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
Коментар
-
Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеCKPДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеОстава да кажеш и какво седи зад тая абревиатура.
И правилно се е насочил защото грешката буквално значи: - системата на обратна връзка с управлението на момента на впръскване на горивото.
Което освен изброените неща, включва и окабеляването.
А относно "темата", мисля, че не е тема, а е въпрос. Отговарям колкото мога. Отговарят и други хора. Мисля, че нивото на тоя форум изисква елементарно възпитание.
Но явно съм в грешка! Моля да бъда извинен!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар