Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диагностика терано ZAXEL

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Диагностика терано ZAXEL

Колеги как да направя диагностика на терано2 зексел като няма ОБД букса? Проблема е ,че реже гаста светва чека и неможе да се форсира.

От: Диагностика терано ZAXEL

Трябва да има букса за диагностика, под волана. Гледай внимателно.

Коментар

Зад таблото с бушоните гледай. Вероятно 14 пинова. Посля кламера и по описаната в не един пост процедура.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колеги дава ми грешка 21 и не мога да я преведа. Дава я за инжектор време после за СКР СЕНЗОР

Коментар

Елементарното възпитание изисква като питаш и ти се отговори, да кажеш благодаря и после пак да питаш, и да ти се отговори!
          Айде малко уважение, не сме длъжни на никой!

Коментар

Страница EC380 в сервизното (грешка 0201). Може да е умна дюза, клапан за предверението (в помпата), или сензор колянов вал. Като се има предвид че е ZEXEL, типичния му проблем е сензора за позиция на колянов вал. Отпред на капаците на двигателя е. Струва около 130 кинта, може да ти го внесе Patrol fen, а може и да има налични - това е чест проблем при ZEXEL-ите.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря колеги. Запалила ми се е главата.Ще ровя първо да видя жици.

Коментар

И кво ще им гледаш на жиците? Жици като жици.

Коментар

Колегата може да си мисли, че има проблем в жиците..
                  На Захела, CKP-то с ефекта на хол ли е, или индуктивен ??? Че место да се мота по жиците, да видим реално, дали работи
                  За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                    Елементарното възпитание изисква като питаш и ти се отговори, да кажеш благодаря и после пак да питаш, и да ти се отговори!
                    Айде малко уважение, не сме длъжни на никой!
                    Пропусна да му се скараш , че не те е помолил лично за помощ Кажи ако трябва човека да ти прати 20 лева , за он-лайн диагностика , да не ти остава длъжен
                    И последно малко в твой стил : Айде ако не искаш да помагаш на хората , по добре не пиши изобщо в темите им ! ( или пък може би си търсиш "теманета" колко велик майстор си )
                    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                      CKP
                      Остава да кажеш и какво седи зад тая абревиатура.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Остава да кажеш и какво седи зад тая абревиатура.
                        Има в предвид датчик КВ Спарки, така го водят съкратено от crank и position - СКP sensor.
                        И правилно се е насочил защото грешката буквално значи: - системата на обратна връзка с управлението на момента на впръскване на горивото.
                        Което освен изброените неща, включва и окабеляването.
                        А относно "темата", мисля, че не е тема, а е въпрос. Отговарям колкото мога. Отговарят и други хора. Мисля, че нивото на тоя форум изисква елементарно възпитание.
                        Но явно съм в грешка! Моля да бъда извинен!

Коментар

Колеги днес откачих датчика и като чели по лесно запали.Светна чека и си работи добре.Правя си експерименти да видя дали 100 процента е от него.Да напомня че проблема е че светка чека и реже гаста.

Коментар

Няма как да си работи добре без тоя датчик - или няма да върви, или ще харчи много. Под "върви добре" разбирам 140км/ч и да иска още, а под "ще харчи повече", визирам 15-20/100.

Коментар

Не съм го карал не знам как ще върви.Четох че трябва да има съпротивление 1500ома.След малко ще го меря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X