Здравейте колеги, интересува ме какъв разход на ГАЗ, дава Terrano II 2.4I. Като критерии, шофиране по асфалт, около 100 км/ч. Благодаря на всички колеги, които споделят техния разход. Дилемата е: Terrano II 2.7TDI или Terrano II 2.4 I.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разход на ГАЗ, Terrano II, 2000 г. 2.4 I
Свий
X
-
От: Разход на ГАЗ, Terrano II, 2000 г. 2.4 I
Първоначално публикуван от nissan_1978 Преглед на мнениеНа един приятел Маверик 2.4 1998 на газ му гори 20/100 градско."Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
Кольо.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнениеА как е извън асфалта?Не толкова като разход на гориво,а как поема в сравнение с 2.7тди,успява ли да катери като дизела или...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Разход на ГАЗ, Terrano II, 2000 г. 2.4 I
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеСъс сигорност не може да катери като дизела, освен ако не го газираш здраво. Сравнен с 2.7TDI, бензина на ниски обороти е мъртвец, а дори и на високи е далеч от въртящия момент на на дизела. На мен и трилитровото терано 1 ми се виждаше кекаво - иска яко настъпване за да върви.
Е хайде да включим и V6 ама над 3.5 литра.Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
-
Абе да ти кажа по-скоро е въпрос на литри. Например 4.2 бензина на патролите превъзхожда 4.2 дизела, включително и като въртящ момент, ако помня добре.
А паджеро с 3.5 разправят че вървяло. Трилитровото в ниските ми е пак куц кон.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеСъс сигорност не може да катери като дизела, освен ако не го газираш здраво. Сравнен с 2.7TDI, бензина на ниски обороти е мъртвец, а дори и на високи е далеч от въртящия момент на на дизела. На мен и трилитровото терано 1 ми се виждаше кекаво - иска яко настъпване за да върви."Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
Кольо.
Коментар
-
4.2 бензина е 175 коня и 320Nm
Най-наточения 4.2 с турбо е 160 коня и 330Nm
Разликата е маргинална и не е съвсем сигурно в полза на кое, защото където на дизела му свършват силиците, бензина таман се е развъртял.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнениеА как е извън асфалта?Не толкова като разход на гориво,а как поема в сравнение с 2.7тди,успява ли да катери като дизела или...Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар