Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля с Nissan Terrano 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз да се похваля с Nissan Terrano 2

Здравейте, преди два месеца закупих NISSAN TERRANO 2 2.7TDI 1999г. дълга база от Австрия. Благодарение на този форум и неговите потребители обслужих джипката, смяна на масла, филтри и ремъци и др.Двигателно масло - MOTUL SYNERGIE 6100+ 10W40, заден LSD диф - MOTUL GEAR COMP - 75W140, преден диф,скорости и раздатка - MOTUL MOTYLGEAR 75W90, филтри - маслен,горивен,купе и въздушен и три клиновидни ремъка.Имаше теч на масло от болт в който влиза маслената тръба за турбото над филтъра който бе спукан. Взех втора ръка и той беше спукан. Стругар ми направи нов и теча спря. Закупих трети ред седалки, крик и ключ за гуми.Сменени всички изгоряли кружки по таблото и съпротивлението за степените на парното което работеше само на 4 степен.Климатика не работи за сега. Джипа е оборудван с автономна печка Termo Top C (за момента не работи, но и на нея ще и дйде времето). Обута с 4 зимни гуми и мисля да си взема ( http://diana-ltd.com/tire?3704).Утре очаквам и ръчните хъбове от VRAMOS (автоматите остават за прдажба ). И с това за момента спирам за сега.Благодаря на всички, че ви има! Без вашите постове нямаше да се справя!Поклон!
    Последно редактирано от iv4o82; 28-03-16, 14:28.

От: И аз да се похваля с Nissn Terrano 2

Без снимки не се брои!
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2016-03-28 12.13.56.jpg
Прегледи:2
Размер:316.2 КБ
ID:5708195Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2016-03-28 12.13.52.jpg
Размер:292.3 КБ
ID:5708196Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2016-03-28 12.14.09.jpg
Размер:300.1 КБ
ID:5708197Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2016-03-28 12.14.22.jpg
Размер:346.6 КБ
ID:5708198Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2016-03-28 12.14.28.jpg
Размер:338.5 КБ
ID:5708199
      Ето го и него.

Коментар

И така пристигнаха и дългоочакваните ръчни хъбове....,но с 28 бр. шлици а този модел не зная за другите е с 27бр. Бях се настроил и започнал да смзвам по малко новите хъбове и преброих шлиците и за малко ми стана топло. Обадих в магазина и обещаха да ми ги сменят. Каква е поуката за мен - да си преброя и прегледам преди да поръчам. След 2 дни дано са при мен.

Коментар

Терано 2 е само с 27 шлици, тъй че ако си поръчвал "Хубове за Терано 2", тия от магазина са за бой. С 28 шлици са някои модели на терано 1, например 3-литровия бензин след 89-та година. Преди това и той е със същите хъбове като терано 2.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравей,и честит ти Нисан.
            И кажи какъв крик си купи-оригиналния?
            Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
            ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Честито! Много добре изглежда! Нека да те радва, да ти служи дълго и вярно.

Според мен, не бързай с покупката на гуми. Тоя размер 235/75R15 е стандартен за модела. Сигурен съм, че съвсем скоро ще ти се прииска по-голям размер. За 250 лв на гума има доста предложения вразмер 31/10,5R15
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
                Здравей,и честит ти Нисан.
                И кажи какъв крик си купи-оригиналния?
                Благодаря! Крика е оригиналния от Ford Maverick и е пълен комплект за 80лв.(не зная дали се минах ни имах пари и го взех) - ключ за гуми върток и клъф за ключа . Имам познат който продава за Frontera не е използван и въртока се разглобява на две части.

Коментар

Благодаря и ще те послушам!

Коментар

Монтирани хъбове и тествани! Работи без грешка!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X