Здравейте колеги,някой слагал ли е газова бутилка под купето на терано 2 дълга база.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Газова бутилка под купето
Свий
X
-
От: Газова бутилка под купето
Виждал съм Чероки с 2 метанови бутилки под праговете (изби рибата клирънса му беше 15 см останал) - не че не става ама си е джип и отдолу всичко допълнително пречи на проходимостта.
Ти си решаваш.Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от belcho kulev Преглед на мнениеМислих го този вариант,но ми се ще да оставя оригиналният резервоар.Успоредно на кардана ми изглежда подходящо,ама ако някой е поставял там да каже мнение.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеУспоредно на кардана само метан може да се слага. Иначе при движение пропан-бутанът бяга от сондата и получаваш интересни ефекти.
Коментар
-
На моя маверик бутилката е точно така сложена-успоредно на кардана, от дясната страна. Обаче мястото не е много, съответно бутилката е малка-нещо като 25-30 литра, не си спомням вече.
Като ходихме в Гърция сложих и още една бутилка в багажника, че с тази отдолу съм доникъде.
Впоследствие на употребата на джипа по предназначение-бутилката отдолу се изкърти, закрепих я, втория път скъса тръбичка, и съвсем се отказах от нея. Сега се вози като куфар, и само мързелът(и това, че не карам често напоследък джипа) е причина бутилката да е още отдолу.
Определено не и е мястото там, ако джипа ще се кара по предназначение. За асфалта и лек черен път може всякак.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНа моя маверик бутилката е точно така сложена-успоредно на кардана, от дясната страна. Обаче мястото не е много, съответно бутилката е малка-нещо като 25-30 литра, не си спомням вече.
Като ходихме в Гърция сложих и още една бутилка в багажника, че с тази отдолу съм доникъде.
Впоследствие на употребата на джипа по предназначение-бутилката отдолу се изкърти, закрепих я, втория път скъса тръбичка, и съвсем се отказах от нея. Сега се вози като куфар, и само мързелът(и това, че не карам често напоследък джипа) е причина бутилката да е още отдолу.
Определено не и е мястото там, ако джипа ще се кара по предназначение. За асфалта и лек черен път може всякак.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар