Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с намирането на биалетки за стабилизиращата щанга за терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с намирането на биалетки за стабилизиращата щанга за терано 2

моля за съвет от колегите за просветление от къде мога да си закупя биалетки за прена стабилизираща щанга на моето терано-било то от какъвто и да е магазин било той онлаин или некав друг-моето местонахождение е пазарджик и нешто не ги намирам тука-много ще съм благодарен на всеки отзовал се колега със мнение по въпроса

От: проблем с намирането на биалетки за стабилизиращата щанга за терано 2

питай Спарки Бг моите са от него. Страхотни са.

Коментар

Пишеш "биалетки за нисан терано" в гоогъл и още в първата препратка излизат поне 10 вида , на моите им смених само тампоните с нови и сложих по-широки и дебели шайби да не ходят нагоре-надолу , другото си беше здраво още от "бай италианец" вече 2.5 години / 25 000 км . Виж задните биалетки , като я взех си висяха и се клатеха като обеци - тях ги сменях с нови.

Коментар

Имаме магазин в Пазарджик и със сигурност има предни биелети за Терано 2.
        Ако те интересува фирмата, ми пиши на ЛС.
        Поздрави!
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Здравейте колеги. Да попитам и аз нещо. Имам нужда от настройка на турбина с променлива геометрия на NISSAN Terano 2 - 3000 куб. 154 кс. До 80 км върви добре и след това забива.

Коментар

Здравейте,

Първо към колегата, пуснал темата:
            Веднага след покупката на моето терано смених предните биалетки, след което излязох на една разходка, която в този форум спокойно ще бъде наречена "друсни - полянка", тоест съвсем леко оффр., като резултат едната чисто нова биалетка се скъса. После се посъветвах със Спарки по въпроса, не мисля че си заслужава да се купуват тези биалетки, които са масово по магазините. При мен биалетката (отляво) издържа точно 250 км.

Много ми стана интересен въпроса на колегата stoqn_ganev, затова ми се иска да попитам ( и аз малко като недоразбрал - нов съм още с марката):
            Изобщо има ли Терано с турбина с променлива геометрия? Не са ли всичките само с Wastegate?

Поздрави!!

Коментар

Първоначално публикуван от Onzi Преглед на мнение
              Изобщо има ли Терано с турбина с променлива геометрия?
              Трилитровия дизел след 2000г. е с директно впръскване и турбина с променлива геометрия. Върви МНОГО, ама всичко с цената си...
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X