Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Торсион nissan terrano 2.7TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Торсион nissan terrano 2.7TDI

Ще се опитам да обясня възможно най-добре.
    Десният торсион стои малко по-навън от левия. Как го установих?
    Смених тампоните на носача отзад, където са захванати за рамата към някаква планка и тогава ми направи впечатление, че десният торсион стои по-близо до планката с тампоните, в сравнение с левия, че чак пречи да се стегне гайката с ключ.
    Какъв може да е проблема и как да се реши и дали е проблем или е нормално?
    Последно редактирано от nickbochev; 28-02-16, 22:58. Причина: правопис...

От: Торсион nissan terrano 2.7TDI

Карай и не се занимавай с глупости. Пости чвсички имат разлика в торсионите, моето включително, и то на новите.

Все пак ако снимаш, ще мога да кажа дали има някакъв проблем, но и при мен завирането на ключа за да стегна гайката на шиша на долния носач ми е малко проблемна.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Карай и не се занимавай с глупости. Пости чвсички имат разлика в торсионите, моето включително, и то на новите.

Все пак ако снимаш, ще мога да кажа дали има някакъв проблем, но и при мен завирането на ключа за да стегна гайката на шиша на долния носач ми е малко проблемна.
      Искрени благодарности. Щом ти го казваш спарки значи всичко е ок. Твойто мнение е по тежко от това на нисанските майсторчета.
      значи темата става ненужна може да се махне

Коментар

Снимай и качи снимка. Не си споменал че си ходил при "майсторчета". Може пък да са прави, но без снимка няма как да кажа. Единия ми торсион също е леко "кривнат" и при мен проблем няма - откак е сложен си стои така и си върши работата. Но ако е много или опира в нещо, при теб може да е по-различно.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Снимай и качи снимка. Не си споменал че си ходил при "майсторчета". Може пък да са прави, но без снимка няма как да кажа. Единия ми торсион също е леко "кривнат" и при мен проблем няма - откак е сложен си стои така и си върши работата. Но ако е много или опира в нещо, при теб може да е по-различно.
          Имало е проблем и ми излезе доста солено, че не качих снимка да го видиш. Но все пак днеска благодарение на теб решихме проблема счупен прът на носача и износени шлици на капачката на торсиона които са се износили след счупване на пръта. Искрени благодарности за днешната помощ sparkybg.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X