Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NISSAN PATROL K160

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: NISSAN PATROL K160

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
    Кофтито на преправено е, че бронята е прахово боядисана и сега където си рязал ще почне да се люпи покритието, ама спасение няма.
    Пясъкоструя и праховото не знам някой да ги е забранил. Ако пък пясъкоструй и епоксиден грунд веднага след него, става и по-устойчиво от оригинала.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Никой не е забранил и новите коли от магазина да се пребоядисват
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Пясък и прахово и става много добре. Аз си направих тръбната броня така и съм много доволен.
        0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

Не седи зле на стария патрул
          Тези китайски брони имат ли деформационни зони както при АРБ или в това отношение са като "гаражните" разработки?

Кофтито на преправено е, че бронята е прахово боядисана и сега където си рязал ще почне да се люпи покритието, ама спасение няма.
          И АРБ нямат такива зони
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Бронята и волана не подхождат на тоя танк!Прекалено модерни са.
            мисля, да зема а се замисля...

Коментар

На мен лично ми харесва. Волана и седалките вкарват малко комфорт в иначе издялания интериор, а бронята разчупва визията!
              Сега ако намеря и кой да качи ресорите над мостовете.........

Коментар

Първоначално публикуван от just_m Преглед на мнение
                Е тва па защо?
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Е тва па защо?
                  Някак ми изглежда добре, а и искам да на високо.

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
                    И АРБ нямат такива зони
                    Виждал съм Арб на патрул 61и планките (кутиите) за монтаж към шасито бяха процепени и нагънати. Нещо като слабо място.
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Виждал съм Арб на патрул 61и планките (кутиите) за монтаж към шасито бяха процепени и нагънати. Нещо като слабо място.
                      Имам досег с такава броня и планките на кутията са от 6мм ламарина .Както знаеш лебедката се закрепя за бронята ,какво ще стане ако планките са процепени и започнеш да се изтеглиш ?
                      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

За ARB не знам, но AFN наприер имат както модели с деформационни зони и сертификати за движение по пътищата, така и такива без.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
                          Имам досег с такава броня и планките на кутията са от 6мм ламарина .Както знаеш лебедката се закрепя за бронята ,какво ще стане ако планките са процепени и започнеш да се изтеглиш ?
                          Ицо, и аз съм го виждал с очите си и съм го пипал с ръцете си. Може би има различни варианти.
                          Въпросът си е съвсем точен и единственият отговор, който има смисъл за мен съдържа много "ако".
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Не се прихласвайте по ARB чак толкова. Когато купих последната ARB си броня, се оказа, че няма НИКАКВИ документи позволяващи легалната и употреба и по пътищата.
                            Което значи че можех да си заваря 5 железа и да не давам 2000лв.

В цивилизованите страни за всяка доработка се иска документ.
                            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

==
                              Някак ми изглежда добре, а и искам да на високо.
                              Не го прави!Не разваляй джипа!Много от нас са имали такива ресьорни джипове и това е най голямата простотия която може да свършиш!Защо ли .....?Като го направиш ще разбереш!И тази броня няма да издържи удар в дърво или скала ......вярвай ми !Говоря от опит!Инак адмирации за хора като теб които все още се борят с тези стари железа!!
                              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Добра машина
                                само бараки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X