Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задни светлини за Терано 2 2002 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задни светлини за Терано 2 2002 г.

Здравейте Колеги,
    Намират ли се някъде задни светлини (мигач и габарит) тези които са във бронята на по-нормални цени? Искат по 160лв. в моргите

От: Задни светлини за Терано 2 2002 г.

Преди време купувах от тоя литовец:
    http://www.ebay.com/itm/Fits-NISSAN-...item2323846708

Ама сега гледам че има само десен. Може да го питаш, дали няма и ляв.

Пак ще ти дойдат на същите пари, но поне ще са нови, и ако помня добре барабар с крушките. Аз ако мога да намеря нещо ново на съизмерима с морга цена съм готов да си го внеса и от другия край на света.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да естествено, че за тази цена по-добре да е ново. Въпроса е ако има някъде по-евтино. Моля, ако някой има инфо да пише.
      Благодаря предварително.

Коментар

Няма по-евтино. Търсил съм. Преди време ми ги бяха гепили и двата, заедно с предните мигачи в пронята, мизерниците гадни!
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

http://www.ebay.co.uk/itm/1995-Nissa...3D161864835357
          Виж тези, 95г модел

Коментар

0898565995 Люцкан - Варна . Отговора на всички въпроси и части доставени от Япония . От 3 години работя със него и няма грешка . Не ти пречи да се обадиш и питаш за цени и срок на доставка .

П.П. Преди месец поръчах горни стипове на Тойота 90 с лампичките и след 2 седмици бяха при мен . За справка от Япония 163лв. В БГ не намерих такива .
            ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
            тел. 0889 017703
            0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
              0898565995 Люцкан - Варна . Отговора на всички въпроси и части доставени от Япония . От 3 години работя със него и няма грешка . Не ти пречи да се обадиш и питаш за цени и срок на доставка .

П.П. Преди месец поръчах горни стипове на Тойота 90 с лампичките и след 2 седмици бяха при мен . За справка от Япония 163лв. В БГ не намерих такива .
              Гарга, на тераното нови през Люцкан са над 300лв бройката, при това доста над. И това е добра цена - по-добра от всички други места, където съм търсил.

Литовеца, към чиито ebay магазин съм дал линк горе, продаваше италиански аналози, но достатъчно добри, и затова при него цената беше наполовина. Аз съм с такива в момента и нямам забележки към качеството.

Коментар

Аз за кратко имах Терано с кръглите фарове. Отзад предишният собстевник беше изрязал черна пластмаса по формата на светлините и в нея беше набочил такива светлини от ремарке.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:migachi.jpg
Прегледи:1
Размер:68.3 КБ
ID:5690611

Нямам снимки, но не стоеше никак грозно. 320 лв са много пари за такова нещо. И по-лошото - веднага ще ги откраднат пак.
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                  ...такива светлини от ремарке...
                  С такива като от снимката категорично ще е не грозно, а ужасно:

По-скоро някакви плоски диодни може и да го докарат що-годе, ама трябва доста играчка, за да изглеждат читаво - там има и лека извивка.

Колкото до краденето - може да се вземат мерки.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    С такива като от снимката категорично ще е не грозно, а ужасно:
                    ...
                    Колкото до краденето - може да се вземат мерки.
                    И като не могат да ги откраднат, ще ги счупят от злоба.
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                      И като не могат да ги откраднат, ще ги счупят от злоба.
                      Желязна логика. По същата си махни и алармата и оставяй колата отключена. Така като дойдат да ти гепят радиото, няма да ти счупят стъклото. Може и на шофьорската седалка да сложиш и секретния ключ за гумите и бележка на всяка гума че ключа е вътре, а вратата отворена. Зер ще вземат да скъсат някоя шпилка или окепазят някоя джанта.
                      Последно редактирано от sparkybg; 11-11-15, 11:55.

Коментар

Тези са за предния модел. Моят е с правоъгълните фарове отпред.

Коментар

Съвместими са. Разликата е само в черната периферия. Мястото им в бронята и конекторите са съвсем еднакви.

Коментар

Мистър Ауто някой път имат добри цени за такива неща.

Коментар

Първоначално публикуван от zorod Преглед на мнение
                              Мистър Ауто някой път имат добри цени за такива неща.
                              Е имат ги. По 190лв. Което пак е за предпочитане пред морга, поне за мен. Сега се сетих че и мойте са Magneti Marelli.

ПП: Има ги на BOSCH, Magneti Marelli, и SEIMA, освен оригиналните. Из разни полски сайтове излизат на доста свежи пари, въпроса е да се кандардиса продавача да ги прати до тук. Погледни в iparts(точка)pl.
                              Последно редактирано от sparkybg; 12-11-15, 09:34.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X