Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нисан Терано 2

Здравейте приятели днес си закупих нисан терано 2 2.7 2000г.имам гуми maxis bighorn 235/85/16 искам да попитам какъв лифт ще е нужен за да влязат тия гуми и евентуално да ми препоръчате от къде да си го закупя в българияНатиснете снимката за да я уголемите

Име:tyre-image-Bighorn762_m.png
Прегледи:1
Размер:309.5 КБ
ID:6101582

От: Нисан Терано 2

С оригиналните джанти може да влязат и само с подстригване на калобраните от вътрешната им страна. Ако не, може да се наложи подкъване на ламарината в подкалника, в която евентуално ще опират. Ако си с изнесени джанти ще трябва да хващаш флекса с 2 ръце - никакъв лифт няма да те оправи.

Тераното побира до 31-ци, тия по смятане са 31.7, но са тънки. Ще трабва да пробваш.

Ако някога лифтваш, общо взето лимита е 6см, и то с някои уговорки/смяна на някои неща.

За какво впрочем са ти толкова тесни и високи гуми?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Поподнаха ми такива чисто нови за без пари и за това.С оригиналните джанти съм и явно ще трябва да пробвам и да видя от къде трябва и какво да отрежа

Коментар

Сменял ли е някой оригиналното радио с обикновенно CD и ако е по какъв начин,че моето изобщо го няма а ми се иска да сложа CD.Тераното е 2000г.

Коментар

Правиш си фронтален панел с отвор за новото СД и местиш копчето за аварийните на друго място.Някъде бяхме писали но за съжаление не намирам темата.Ако имаш някакво конкретно питане-моляПърво те съветвам да свалиш твоето да поогледаш и ще ти дойдат идеи

Коментар

Няма ли да е по - лесно да си вземеш примерно един дуратрак 31", вместо да даваш пари за лифтове и да се главоболиш?
            Последно редактирано от petrov_m; 23-10-15, 18:57.
            Nissan Terrano 2 2.4i

Коментар

Лошото е че моето оригиналното го няма

Коментар

Ами защото тея ги имам чисто нови за без пари

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X