Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся да купя 1 бр. гума Кобра Малатеста...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся да купя 1 бр. гума Кобра Малатеста...

... 235х75х15, дори и да не е чак първа младост.
    Бих предпочел да е в Пловдив, или наоколо, за да няма транспорт...

Благодаря на отзовалите се!

нула 89757461 пет - Симон

От: Търся да купя 1 бр. гума Кобра Малатеста...

Премерих дължината на обиколката на наличните ми три гуми - 2,32-2,34м. Така, че търсенето се свежда до употребявана гума Кобра Малатеста 235х75х15 с такава обиколка...

Коментар

Ще дърпа на някъде, дори отзад да я сложиш. Казвам от опит. По-добре търси 2, и ги сложи на един и същ мост. Малка разлика между предни и задни е допустима

Като се има предвид че при тия регенерати има случаи всяка партида да е различна, малко ще ти е трудно. Пример - Fedima Extreme 225/75/15 и 235/75/15 (еквивалента на кобрите) са с абсолютно еднакъв размер. Това пак от личен опит.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако има разлика в дължината на обиколката е естествено да дърпа на някъде. Дори за диференциала може да се окаже изпитание. Затова съм написал размер...
        Понеже не ми допадат тези гуми, не искам да влагам пари и да ги ползвам повече от още един сезон. След това вече ще си взимам "истински" гуми, а не регенерати. Та по тази причина търся само една. Все на някой може да му е останала...

Коментар

Може да взема и две ако са чифт, но от търсения и описан по-горе вид...

Коментар

Не търся вече такава гума, купих си днес нови зимни гуми и ще продам моите останали три регерата, но първо ще ги измия и снимам...

Коментар

Гумите продадени, темата - за ключ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X