Обява

Свий
Няма добавени обяви.

терано 2.7 ТДИ проблем с ниските обороти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• терано 2.7 ТДИ проблем с ниските обороти

Здравейте колеги проблема с тераното е че тресе на ниските обороти сякаш да прекъсва иначе си върви прилично ускорява, като е на обороти пуши черно скоро смених умната дюза с нова че на старата бобината и беше заминала но проблема остана , казаха ми че се настойвала плочката на помпата възможно ли е да се настрои без да се сваля цялата помпа системата е bosh

От: терано 2.7 ТДИ проблем с ниските обороти

Можеби си проверил ,но все пак....филтри.Проблема от раз ли започна

Коментар

И аз имам същия проблем честно казано много е дразнещо

Коментар

филтъра е нов проверих на входа на помпата за цедка но е махната като изключа дебитомера и няма никаква мощност предполагам с него всичко си е наред когато форсирам на място разтоварващия вакум на турбото не се движи това нормално ли е казаха ми че само в движение се задеиствал под натоарване ? оборотите може би са около 650

Коментар

Първоначално публикуван от bobi_90 Преглед на мнение
          ... възможно ли е да се настрои без да се сваля цялата помпа системата е bosh
          Не само е възможно, дори така се прави.
          Настройките се следят през скенер, до получаване на задоволителен резултат.

Коментар

Някои колега може ли да препоръча сервиз в Бургас да се направи диагностика и настройка

Коментар

Не вяравам с местене на елблока да се реши проблема , нещо друго ще да е , притрисането на празен ход при отнемане на газта е понякога заради намалена порция ( което се прави пък за да може на високи оборти да вкарва повече гориво ( лъже се компа ) ) при тебе на празен ход пуши черно , което означава предостатъчно гориво , което не може да изгори по ??? причина .

Коментар

Четат се живи данни преди да се предприеме местене на ,,плочката,,

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:debitomer.jpg
Прегледи:1
Размер:46.6 КБ
ID:5683622 на моя деботомер ето това съпротивление липсва

Коментар

А ти сигурен ли си че твоя трябва да е като този на снимката и направи ли справка по каталожен номер.

Коментар

На дизелите няма такова "съпротивление" ( по скоро е нещо си термо...)

Коментар

от диагностиката показа че нещо в електрическата част на ГНПто било износено някой имал ли е подобен проблем

Коментар

Диагностиката на база на какви измерени параметри предположи , че "нещо" е износено в помпата ? Такива симптоми може да има и при недобре работеща дюза.
                          Сложи добавка за прочистване и повечко 2-т масло .

Коментар

Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнение
                            А ти сигурен ли си че твоя трябва да е като този на снимката и направи ли справка по каталожен номер.
                            На тераното кабела за тоя термо датчик изобщо го няма като жица. Та дори и дебитомера да е с него (пускал съм тема където има аналози), компа просто не го чете.

Относно претрисането при отпускане на газта - датчика за положението на контролната муфа е отговорен за това, до колкото ми е известно. Дали износен или зацапан - друг въпрос. Но със сигурност въпросното терано е на над 250000км. Точно с местене на капака се оправя това, ако изобщо е възможно да се оправи.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от bobi_90 Преглед на мнение
                              от диагностиката показа че нещо в електрическата част на ГНПто било износено някой имал ли е подобен проблем
                              Напишете си в профила от къде сте, и ти и другия сивичък. И да ви пратим на човек от София например, ако сте от Бургас, няма да ви свърши много работа.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X