Здравейте колеги проблема с тераното е че тресе на ниските обороти сякаш да прекъсва иначе си върви прилично ускорява, като е на обороти пуши черно скоро смених умната дюза с нова че на старата бобината и беше заминала но проблема остана , казаха ми че се настойвала плочката на помпата възможно ли е да се настрои без да се сваля цялата помпа системата е bosh
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
терано 2.7 ТДИ проблем с ниските обороти
Свий
X
-
От: терано 2.7 ТДИ проблем с ниските обороти
филтъра е нов проверих на входа на помпата за цедка но е махната като изключа дебитомера и няма никаква мощност предполагам с него всичко си е наред когато форсирам на място разтоварващия вакум на турбото не се движи това нормално ли е казаха ми че само в движение се задеиствал под натоарване ? оборотите може би са около 650
Коментар
-
Първоначално публикуван от bobi_90 Преглед на мнение... възможно ли е да се настрои без да се сваля цялата помпа системата е bosh
Настройките се следят през скенер, до получаване на задоволителен резултат.
Коментар
-
Не вяравам с местене на елблока да се реши проблема , нещо друго ще да е , притрисането на празен ход при отнемане на газта е понякога заради намалена порция ( което се прави пък за да може на високи оборти да вкарва повече гориво ( лъже се компа ) ) при тебе на празен ход пуши черно , което означава предостатъчно гориво , което не може да изгори по ??? причина .
Коментар
-
Диагностиката на база на какви измерени параметри предположи , че "нещо" е износено в помпата ? Такива симптоми може да има и при недобре работеща дюза.
Сложи добавка за прочистване и повечко 2-т масло .
Коментар
-
Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнениеА ти сигурен ли си че твоя трябва да е като този на снимката и направи ли справка по каталожен номер.
Относно претрисането при отпускане на газта - датчика за положението на контролната муфа е отговорен за това, до колкото ми е известно. Дали износен или зацапан - друг въпрос. Но със сигурност въпросното терано е на над 250000км. Точно с местене на капака се оправя това, ако изобщо е възможно да се оправи.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bobi_90 Преглед на мнениеот диагностиката показа че нещо в електрическата част на ГНПто било износено някой имал ли е подобен проблемДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар