Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откачена противотежест във волана на терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откачена противотежест във волана на терано

Привет приятели.
    От полезното четене тук успях да реша проблема с тропането на нещо във волана и подсвирването на клаксона в най неподходящи момент
    Та успях да махна тази тежест без да свалям ер бега.Свалих стриничните капачета на волана.бях се приготвил да откача акумолатора както пише тук в инструкциите на др .колегу но видях че тва желязо се показва леко към основара на волана и с една тънка и дълга отверка го изчоплих и изпадна..
    Голяма радост.няма ми подсвирква кога не трябва.примерно кат минава човек по каря някоя 100 г бабичка а на млади булки мълчи ххахаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150912_122056.jpg
Прегледи:1
Размер:97.0 КБ
ID:6098764Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150912_122105.jpg
Прегледи:1
Размер:110.1 КБ
ID:6098765

От: Откачена противотежест във волана на терано

Моята я откачих със все основата. Не помня дали махах ербега. По-точно не помня дали я махнах като откачах ербега, или преди това. Би трябвало и волана да е "поомекнал". Ако можех да си намеря нова, вероятно щех да пробвам да я сменя - при мен определено усещането със/без беше различно. Ама моята не беше скъсана, а само с напукана гума, та подрънкваше и нищо повече.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

При мен беше скъсана от едната страна...и само дранчеше и караше клаксона да свири..много ме изнервяше.. . Добре пе видях коментарите та се ориентирах как се маха..

Коментар

Да добавя.волана стана наистина по лек
        Пп. Имам един неприятен луфт на него..май ще трябва да обърна внимание на предницата..сигурно има какво да се прави по нея.ако може да ми препоръчате някои колега от софия да ида и д а отремонтираме някои неща.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X