Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кабели за свещи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кабели за свещи

Здравейте колеги. Ще сменям кабели на нисана (2.4 i) и преди време бях питал в магазина като ми обявиха цена от 140 лв, което ми се струва множко. Гледам във нета има някакви на MAGNETI MARELLI за 26 лв. Според Вас струва ли си да ги взема и дали ще ме изкарат безпроблемно няколко години? Бих се се радвал и ако ми препоръчате някой други.
    Nissan Terrano 2 2.4i

От: Кабели за свещи

Здравей колега, преди време се направих на майстор, като смених кабелите с едни силиконови от американски осмак. Ползвах едните 4 броя другите останаха за друга кола и се наложи да викам Андро 160 да ми помага, защото те пробиха за няма и 3 километра. Тогава той ми ги смени, а тези ги изхвърлих, но оригиналните с които колата дойде ги запазих. Преди няколко месеца ги сложих и ходих на диагностика при газаджията и той ми каза ,че има проблем с кабелите, и ми направи настройки за газовата. Пак си сложих тези от Андро и отидох пак за нова настройка, че не ми хареса разхода. Тогава ми каза ,че тези кабели са подобри от предните по показания на газовия компютър. Да си призная аз лично не забелязвах някакви проблеми с кабелите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X