Как се регулира луфта на касетата при тоя модел.Отстрани на лагерите има по една шайба.С натягане на пиниона ли се донастройва контактното петно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Настройка на преден мост ц200
Свий
X
-
От: Настройка на преден мост ц200
Не съм натягал пиньона.Регулирах я с помоща на шайбите отстрани на касетата.Използвах теранова касета и се наложи да слагам шаибите от тараното.Не съм я гласил с индикатор но си я прекарах с оризова хартия .На самурая по тоя начин съм си ги превил сам и не съм имал проблем с виене греене и т.н. Лощото там беше че задният не държеше .Боби gsm 0898689957 Сузуки самураи sj418
Коментар
-
Като говорим за ц200 някой знае ли с какъв страничен наклон(camber) е ? Слагаме такива на самурай и може би съм свикнал от витарата с 1.2 градуса в минус ама не ми изглеждат много "бегачкови" тея мостовеСтандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
Не съм нанасял тебешир креда коректор или боя за проверка.Имах само 2 размера щаиби за отстрани на лагерите.С вторият вариант даже на места е хлабав.Режа по дължина ивица от оризовата хартия и въртя.После гледам къде как и къде контактува .Знам че се подлага и на пиньона ама като знам как се набива той в лагера не си и помислях да я донастройвам повече.Боби gsm 0898689957 Сузуки самураи sj418
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнениеКато говорим за ц200 някой знае ли с какъв страничен наклон(camber) е ? Слагаме такива на самурай и може би съм свикнал от витарата с 1.2 градуса в минус ама не ми изглеждат много "бегачкови" тея мостовеДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеКакъвто и да е наклона, не вижам начин да го смениш - зависи от разположението на лагерите върху сферите и шенкелите. Оригинално би трябвало да е леко в минус (тоест долния край на гумите леко събрани, като на Татра). Те и на витарата оригинално предполагам са така.Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение... втулки на ексцентрик за някой мостове...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеДали?Я покажи...Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеОригинално би трябвало да е леко в минус (тоест долния край на гумите леко събрани, като на Татра).В минус горния край на гумите е събран.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнениеТова е положителен страничен наклонВ минус горния край на гумите е събран.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар