Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дебитомер за бензиново терано-маверик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дебитомер за бензиново терано-маверик

Здавейте колеги, днеска ме изненада дзвера. При сутрешното палене запали , но при подаване на малко газ започнаха едни чернилки да излизат от ауспуха при маневрите около нас. На празен ход ги няма пушеците . Тръгнах по пътя към София и по пътя не забелязах някакви страни облаци след мен, но двигателя сякаш на места нямаше мощност и трудно вдигаше обороти над 2000. Това на приливи и отливи сякаш се получаваше, то на Петрохан не гоня някакви скорости , но си е неприятно. Забелязах, че еднакво го прави и на газ и на бензин и затова, ката на дизеловия двигател набеждавам дебитомера. До колкото четох за този двигател трудно се намират четци да се видят живите данните или бъркам. Не се сещам някой на бензиново да се е оплаквал от подобни неволи, ако има да сподели .

От: Дебитомер за бензиново терано-маверик

Моето наскоро имаше подобен проблем. Губеше мощност и все едно се дави (или пък не му стига гориво). Първо го правеше рядко, после непрестанно. По време на движение просто забиваше муцуна. Оказа се един датчик, който се намира в това ламариненото, през което минава въздуха за двигателя. Понеже ми направиха забележка за изразяването ми, ето как се води: Air Temperature Sensor

Намира се точно тук:
    Като махнеш гумения въздуховод ще го видиш. Буксата му е под въздуховода и се достига без никакво разглобяване. Можеш да го изключиш да видиш дали ще има разлика. Разликата межу моите проблеми и твоите беше, че не пушеше моето, но пък не пречи да пробваш. ППри мен след разкачане проблемите със загубената мощност изчезнаха, но не работеше както преди двигателя и се наложи подмяната му. Дано този път съм се изразил малко по ясно от предишния ми пост, за който ме нахокаха. Все пак това не ми е професия и не съм на нивото на повечето тук.

Коментар

От: Дебитомер за бензиново терано-маверик

Здравейте колеги, смених дебитомера с такъв втора ръка. Има разлика от преди по добре набира. Дебитомера който свалих ми беше със слой прах въпреки въздушния филтър. Смених и въздушния филтър и сега да видим да ли съм отстранил проблема. Забелязах, че този датчик за температурата на въздуха при мен сякаш е минаван с лак както и металната кутия върху която е монтиран.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X