Тези вторите ,на долната снимка са много яки,имам един съсед той има нисан къса база и го кара на съсипия.........както и да е,наблюдавам го,че 2-3 комплекта му смени само такива,зима лете само с тая кара....
Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Дамм..равняват се на 33.1".., но предлагането на такъв размер е силно ограничено , особено на АТ гуми., от проверката току що се оказва, че само кални гуми се предлагат в този размер в БГ ...
Cooper STT е много добра, но не е АТ. Гудрич 285 или 295 е АТ гумата! Няма друга АТ гума( само за АТ иде реч), която да издържи толкова. Все пак се гледат повече от един показател, нали? Грабера бие Гудрича само по един от тях - цена!
Cooper STT е много добра, но не е АТ. Гудрич 285 или 295 е АТ гумата! Няма друга АТ гума( само за АТ иде реч), която да издържи толкова. Все пак се гледат повече от един показател, нали? Грабера бие Гудрича само по един от тях - цена!
Гоше..,и на мен ми е най-лесно да взема Гудрича щото ги има навсякъде и във всякакъв размер. Четох обаче, мнения на колеги, че я бивало само докато е нова..,а след като заобли ръбовете ставала само за шосе..
Вече четвърта година съм целогодишно с 31 ци на АТ Гудрич, зима, лете, асфалт, по черно никакви ядове не съм имал и съм много доволен от тези гуми, следващите ще бъдат пак те но вече 32 ки
Гудрич в размер по-малък от 31' е съвсем друг свят ( не моя). Няколко пъти споменах и подчертах, че размера ИМА значение! Декември месец смених АТ Гудрич 295....'07 набор, които не бяха сваляни от джантите от '07 година. Аз само им навъртях около 80-85 000км. Взех джипката с тях преди години и я карам зиме, лете, студ, пек...на кал не я бива, но се справя не по-зле от Кумхо КЛ75, която е чисто кална гума. На Хайлукса както казах сложих Грабер 255/70/15 и ги махнах след по-малко от 5000км. След което на СЪЩАТА кола сложих Гудрич АТ 31'. Врътнах им едно около 170 000км( сто и седемдесет хиляди!Няма грешка с нулите) и я продадох с тях.Имаха още много живот. С тези гуми съм карал в Сахара и в Северна Шотландия и в гората и на асфалт....и т.н. Да, първата година са по-добри от следващите, но коя гума не е най-добра като нова????...
И в заключение ако случайно не си разбрал - РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ! 285 или 295 имат съвсем различно контактно петно. И да, Гудрич АТ работи най-добре на големи автомобили, какъвто е и дългия Патрул
П.П. Бих карал и с Гудиър Дуратрак. Оказаха се също толкова ако не и по-добри от Гудрича. На печалния Патрул, онзи с прецаканата горивна помпа има Дуратрак 265/75/16. Онзи ден му сложих чисто нови , като замених същите '11 набор.Зимата на снега имаше много добро поведение.
П.П.П. Всико казано от мен за видове и модели гуми е базирано на личен опит.Избора си е твой!
Последно редактирано от goshko-loshko; 17-04-15, 17:01.
Коментар