Обява

Свий
Няма добавени обяви.

тенекеджия в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• тенекеджия в София

Здравейте. Пиша Ви във връзка с тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=196634, която тръгна в неправилната посока и в последствие беше заключена. Ето какво представлява джипа като изпълнение:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0773.jpg
Прегледи:1
Размер:127.1 КБ
ID:6085856

Име:image-f932acc78b966ee101ec6d61605e38442a302fd694db0754d125e35462831a24-V.jpg
Размер:77.0 КБ
ID:6085857

Двуместен, товарен, някакво холандско изпълнение .
    До тук в сервиза бяха диагностицирани следните неща:

1) напълно разбита кормилна щанга за смяна
    2) скъзан преден десен маншон за смяна
    3) тампони стабилизираща щанга за смяна
    4) предни накладки за смяна
    5) масло и всички филтри за смяна

До тук това.
    В последствие ще трябва да се провери защо двигателя не загрява (може би термостат) и да се оправи климатика понеже не охлажда. Питането към Вас ми е къде да закарам колата за да ий оправят ръжди и закърпят дупки по купето които се видяха след като колата се вдигна.
    Сервиза в които ще се извършат другите ремонти се намира в Младост и там не се занимават с тенекеджийство.

Благодаря.

От: тенекеджия в София

Питай колегата taran.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

До тук изброените проблеми за мен са меко казано козметични и може да се довериш на използван до този момент сервиз иначе пак ще ти заключат темата.Гледам от доста време си с регистрация във форума и за това време трябва да си придобил представа кой с какво се занимава и за какво се ,,бори,,.На мен никога не ми е било приятно когато някой ме насочва от къде да си купувам нещо или къде да си оправям колата.Ти си знаеш...Поздрави.

Коментар

Абе има и много добри съвети. Дори и такива в които съм се съмнявал и после казвах: "еййй Спартак пак излезе прав"... Аз смених минлата седмица щангата (кормилната) в някакъв сервиз - доволен съм. Милчо добре го е казал за използван до момента сервиз. Почти вссеки ще ти смени нещата.
        Едно нещо имаше при мен, едни оси на полуоските, които от липса на смяна на тампони се бяха изпилили и бяха станали по 4 милиметра. Дори не се развиха болтовете. Скъсаха се. Виж и тях...
        Последно редактирано от vladdark; 08-04-15, 22:41.

Коментар

Какво значи едни оси на полуоските?- изразявайте се правилно, защото тотално обърквате човека. Търси тенекиджий ! Както всеки джип и Тераното си има своите слабости и човек, който се е занимавал с такава машина ги знае и може да му помогне.
          0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
            Питай колегата taran.
            +1 !
            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
            ... turn on your A/С !

Коментар

Колеги благодаря Ви за отговорите. Искам да кажа че въпреки че съм регистриран тук отдавна, за първ път в живота ставам собственик на употребяван джип, пък камо ли на толкова години. И за това и идват въпросите. Благодаря Ви за помоща. Днес ми се обадиха от сервиза да ми кажат че ще оправят климатика който не работеше, трябва му ферон и профилактика, закрепили са ми централната конзола която падаше лесно при неравности, както и вентилатора на парното работеше само 4-та степен, там ще се опитат да ремонтират една резисторна платка. Новата била около 180 лв. Относно загряването на двигателя ще ми сменят датчика за температурата който не работеше както и термостата който стои постоянно отворен.
              Относно ламарините, като го взема джипа във вторник, ще се свържа със колегата от форума препоръчан от Вас за да оправи нещата.

Благодаря Ви за помоща, и желая на всички весели празници, живи и здрави!

Коментар

здр, колега ако не е работил датчика за температурата сигурно е светил чека. а Резисторната платка иска само едно запояване погледни в форума има показано къде се намира и как се отстранява проблема. и аз имах същия проблем.
                0899 87 87 92 Христо
                Митцубиши Паджеро 2 3,5 бензин
                Тойота Авенсис 2.2 Д4Д
                Шкода Суперб 3,6 бензин

Коментар

Здравейте колеги. Взех си днеска колата от сервиза, отстранени са всичките забележки, освен ремонта на резисторната платка. Помолих ги да ми я дадът за да се опитам да намеря същата втора употреба. Преди това ще се опитам да я ремонтирам сам, и до колкото развирам трябва само да се направи едно премостване с поялника както е показано на снимката:

Име:DSC_0798.jpg
Размер:76.1 КБ
ID:5653996

Коментар

точно така колега
                    0899 87 87 92 Христо
                    Митцубиши Паджеро 2 3,5 бензин
                    Тойота Авенсис 2.2 Д4Д
                    Шкода Суперб 3,6 бензин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X