Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Терано 7 места...последния ред седалки...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Терано 7 места...последния ред седалки...

Здравейте, питането ми е дали 3ти ред седалки става за възрастни...или поне за жени, или са само за малки деца?Става въпрос за Терано 2...то предишното мисля няма със 7 места.Търсих отговор на въпроса ми, но не намерих...

От: Терано 7 места...последния ред седалки...

Първоначално публикуван от Vangelis84 Преглед на мнение
    ...или поне за жени..........Търсих отговор на въпроса ми, но не намерих...
    Уточни жени .
    http://vbox7.com/play:43c20c87
    Този отговор устройва ли те ?

Коментар

Колега седалката е почти толкова широка колкото втори ред седалки. За удобно е удобно, но краката им са все едно са седнали на 15 см от земята и незнам дали ще им е удобно на краката. Няма да има проблем според мен, аз съм возил мен + 6 човека и никой не се оплака по време на пътуването или след това. Мога да ти снимам седалката утре и да я премеря да видиш.
      Nissan Terrano 2.7 TDi
      ----------------------------
      Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Ами ще се радвам да снимаш...най-вече ако снимаш някой седнал отзад.Има ли къде да си подпъхне човек пръстите под предната седалка?Ако има някой от София с такъв, бих почерпил да седна на 3ти ред.Трябва да видя дали няма някой по автокъщите...

Коментар

Не разбрах въпроса за пръстите под предната седалка? Като седи на 3 ред, да пъхне под втори ред седалки ли? Ако е така, не няма място.
          Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Добре си ме разбрал Втори ред може ли да се мести напред-назад?

Коментар

Не колега. Но между втори и трети ред за краката има място мисля поне 30 см. Утре дано не забравя ще снимам да видиш нагледно
              Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Седалката от трети ред става само за пред пътните полицаи и за едно шавливо дете на възраст 5-10 години.Иначе за идеята може ,но не и за дълго пътуване.Това според моето скомно мнение

Коментар

То да се добереш до третия ред седалки само по-себе си си е приключение за повечето възрастни. Иначе,когато се наложи,двама по кльощави се събират/и по-спортно облечени,за мацки с поли не става./

Коментар

С тоя размер кола толкова 7 места.Като се иска пространство се търси американски фуллсайз и така.
                    Няма страшно в умирачката...
                    Страшното е да си жив!...

Коментар

Еееййй, не става...
                      Точно за мацки с поли става, даже с къси поли.
                      То затова са измислени тези седалки

Майтап. Тези седалки са измислени само за да може да се регистрира колата като 7 местна. Зарадо разните му там финансови глупости, заради по-малкия данък. Никой в заводите не ги мисли за седалка в истинския им вид, но трябва да ги има.
                      Децата много им се радват, особено, ако са свикнали, че "там" е багажника, а те седят на седалки в него.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнение
                        Седалката от трети ред става само за пред пътните полицаи и за едно шавливо дете на възраст 5-10 години.Иначе за идеята може ,но не и за дълго пътуване.Това според моето скомно мнение
                        Какво ще рече това...?
                        Аз принципно като си направих чекмеджето на цялата площ на багажника и махнах третия ред седалки.Стоят си кротко на терасата вече почти 3 години.
                        Има ли вариант, след като джипа се води 7-местен, някъде да ми направят проблем по пътищата, че нямам третия ред седалки...
                        NISSAN FOREVER
                        -----------------------------------------------------------------------------
                        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ImageUploadedByTapatalk1426408809.657579.jpg
Прегледи:1
Размер:66.6 КБ
ID:5648573

Име:ImageUploadedByTapatalk1426408818.391093.jpg
Размер:65.8 КБ
ID:5648574

Име:ImageUploadedByTapatalk1426408826.109292.jpg
Размер:245.6 КБ
ID:5648575
                          Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Колегата хубаво е пуснал снимки, но от тях не си личи неимоверно ниската позиция на седалката.Категорично за възрастен, еле пък някой с по-големи габарити/говоря основно да е по-висок/ не става!!!
                            Просто седенето там е борба с това да не си избиеш някой зъб със стърчащите нагоре колене...
                            Тези седалки стават и са достатъчно комфортни за деца и то макс до 10 годинки...Другото е мъки и схващане за идеята, че сме собственици на 7-местен автомобил!
                            Поздрави!
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                              Какво ще рече това...?
                              Аз принципно като си направих чекмеджето на цялата площ на багажника и махнах третия ред седалки.Стоят си кротко на терасата вече почти 3 години.
                              Има ли вариант, след като джипа се води 7-местен, някъде да ми направят проблем по пътищата, че нямам третия ред седалки...
                              И моята седи в гаража.За дето си я махнал едва ли ще се заяждат,но на мен са ми правили забележка че я няма пък съм натоварил 7 човека.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X