Здравейте, питането ми е дали 3ти ред седалки става за възрастни...или поне за жени, или са само за малки деца?Става въпрос за Терано 2...то предишното мисля няма със 7 места.Търсих отговор на въпроса ми, но не намерих...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Терано 7 места...последния ред седалки...
Свий
X
-
От: Терано 7 места...последния ред седалки...
Първоначално публикуван от Vangelis84 Преглед на мнение...или поне за жени..........Търсих отговор на въпроса ми, но не намерих...
http://vbox7.com/play:43c20c87
Този отговор устройва ли те ?
-
Колега седалката е почти толкова широка колкото втори ред седалки. За удобно е удобно, но краката им са все едно са седнали на 15 см от земята и незнам дали ще им е удобно на краката. Няма да има проблем според мен, аз съм возил мен + 6 човека и никой не се оплака по време на пътуването или след това.Мога да ти снимам седалката утре и да я премеря да видиш.
Nissan Terrano 2.7 TDi
----------------------------
Нещо което работи - не се пипа!
Коментар
-
Не разбрах въпроса за пръстите под предната седалка? Като седи на 3 ред, да пъхне под втори ред седалки ли? Ако е така, не няма място.Nissan Terrano 2.7 TDi
Коментар
-
Не колега. Но между втори и трети ред за краката има място мисля поне 30 см. Утре дано не забравя ще снимам да видиш нагледноNissan Terrano 2.7 TDi
Коментар
-
Еееййй, не става...
Точно за мацки с поли става, даже с къси поли.
То затова са измислени тези седалки
Майтап. Тези седалки са измислени само за да може да се регистрира колата като 7 местна. Зарадо разните му там финансови глупости, заради по-малкия данък. Никой в заводите не ги мисли за седалка в истинския им вид, но трябва да ги има.
Децата много им се радват, особено, ако са свикнали, че "там" е багажника, а те седят на седалки в него.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнениеСедалката от трети ред става само за пред пътните полицаи и за едно шавливо дете на възраст 5-10 години.Иначе за идеята може ,но не и за дълго пътуване.Това според моето скомно мнение
Аз принципно като си направих чекмеджето на цялата площ на багажника и махнах третия ред седалки.Стоят си кротко на терасата вече почти 3 години.
Има ли вариант, след като джипа се води 7-местен, някъде да ми направят проблем по пътищата, че нямам третия ред седалки...NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Колегата хубаво е пуснал снимки, но от тях не си личи неимоверно ниската позиция на седалката.Категорично за възрастен, еле пък някой с по-големи габарити/говоря основно да е по-висок/ не става!!!
Просто седенето там е борба с това да не си избиеш някой зъб със стърчащите нагоре колене...
Тези седалки стават и са достатъчно комфортни за деца и то макс до 10 годинки...Другото е мъки и схващане за идеята, че сме собственици на 7-местен автомобил!
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеКакво ще рече това...?
Аз принципно като си направих чекмеджето на цялата площ на багажника и махнах третия ред седалки.Стоят си кротко на терасата вече почти 3 години.
Има ли вариант, след като джипа се води 7-местен, някъде да ми направят проблем по пътищата, че нямам третия ред седалки...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар