Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител Терано2 3.0Д 2002 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съединител Терано2 3.0Д 2002 г.

Първоначално публикуван от Papata71 Преглед на мнение
    Много благодаря за инфото и си отдъхнах, а и за другите неща които казваш си много прав, но да ти кажа честно аз винаги така правя и не си падам по компромисите и не гледам да мина тънко що се отнася за такива неща. Винаги обслужвам напълно автомобилите си и то качествено.
    Хайде да почерпя, кога и къде? Аз съм от Варна, казваш само и съм ОК. Каква марка масла препоръчваш аз за този автомобил не съм наясно но след около 2000км ще го сменя профилактично за да се промие малко ДВГ-то, ЕГР-а се оказа изолиран. Изобщо мога да кажа, че таралежа е обръснат частично. Мисля да сменя и задните амортисьори понеже леко люлеят и са пълнени. предполагам, че все още MONROE държат качество, или греша? Другите въпроси като се видим на БИРА.
    За почерпка чак до Варна няма как да дойда, но знае ли се...Ст. Загора сме на центъра на БГ и много често пътищата на хората минават по нашия край така или иначе...
    По отношение на маслото трябва да е от добър и известен производител и за този мотор най-добре пълна синтетика 5w40./Примерно Кастрол, Тотал, Мотул и т.н./.
    Монрото вероятно ще ти вършат добра работа.Характеризират се с малко повечко твърдост спрямо оригинала, но това ако се товари джипа или пък ако по-често се возят повече хора , а не само водача ще е предимство.Има и други производители, които вероятно ще предлагат качествени амове/Закс, Каяба, Кони и т.н./
    Та така...пък ако минаваш по нашия край свиркай да пием по бира...без значение кой ще черпи...
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Иха, супер то както казваш хора с хора се срещат, ние ходим до Казанлък и можем да се видим, задължен съм ти много за инфото. Аз съм заложил на масло Тотал, ама в тази наша страна, кое може да е гаранция за качество. Амортисьорите Каяба се оказват по-евтини от другите и мисля да взема такива. Искам да попитам къде проверяваш частите за отделните модели, може ли всеки да има достъп до тази информация? Очертава се да поръчам ляв преден мигач понеже моя е пукнат и липсват малки парченца. Гледах има варианти за втора употреба и май ще мина на този вариант. Отново благодаря и ако имаш път към нашия край само драсни и съм насреща.

Коментар

Здрасти.Аз си поръчах мигач от patrolfan 84лв.
        "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
        0878739299

Коментар

Нов в ЕЛИТКАР Варна е 84лв, мисля за около 30 може да се намери стар, но здрав.

Коментар

Иха, супер то както казваш хора с хора се срещат, ние ходим до Казанлък и можем да се видим, задължен съм ти много за инфото. Аз съм заложил на масло Тотал, ама в тази наша страна, кое може да е гаранция за качество. Амортисьорите Каяба се оказват по-евтини от другите и мисля да взема такива. Искам да попитам къде проверяваш частите за отделните модели, може ли всеки да има достъп до тази информация? Очертава се да поръчам ляв преден мигач понеже моя е пукнат и липсват малки парченца. Гледах има варианти за втора употреба и май ще мина на този вариант. Отново благодаря и ако имаш път към нашия край само драсни и съм насреща.
            Ако намериш мигач на втора употреба читав вземай, че новия си е скъпичък...Само при покупката огледай, че има вътре с черен фон и такива със сребрист, да не ти станат двата различни...
            Амортесьорите на Каяба са доста добри като качество и можеш да им се довериш.На какъв вариант си се насочил...маслени или газови, да ти кажа при нас колко пари са...
            Частите си ги проверявам в програмата с която работим и няма как да гледаш там...

П.П.Светът с това ти мнение стана още по-малък...От почти година работя и всеки ден съм в...Казанлък
            Магазина ни се намира точно срещу ЖП-гарата, на супер лесно място...
            Та ако имаш път...всеки ден от 09,00 до 18,00ч. съм там
            Поздрави!
            NISSAN FOREVER

Коментар

При вас колко струват мигача, че докато се наканя да поръчам го взели. От София един колега обяви цена 80 за стар!!!!!! Амортисьорите ще взема маслени, смятам, че е по добре. Мога да ти препоръчам страхотна кръчма в Казанлък, казва се "Чановете". Супер яка и много вкусна храна, особено пърленките и кюфтенцата, а и другото не е за подценяване, високо качество и добри цени, не съм на процент, а доволен клиент.

Коментар

При вас колко струват мигача, че докато се наканя да поръчам го взели. От София един колега обяви цена 80 за стар!!!!!! Амортисьорите ще взема маслени, смятам, че е по добре. Мога да ти препоръчам страхотна кръчма в Казанлък, казва се "Чановете". Супер яка и много вкусна храна, особено пърленките и кюфтенцата, а и другото не е за подценяване, високо качество и добри цени, не съм на процент, а доволен клиент.
                За съжаление мигачи за Тераното не предлагаме.За амортесьорите тези на Каяба, при нас можеш да ги вземеш на 75,00лв. единия бр./150лв. за двата/, че и ги имам налични при мен дори!
                Поздрави!
                NISSAN FOREVER

Коментар

Вашата фирма работи ли с куриери и има ли възможност за такива услуги? Евентуално мога да ви стана клиент, тук при нас има голяма мрежа за автомобилни части, която доставя директно до сервизите където се ремонтира автомобила, а и някой сервизи имат отстъпки при тях. Случва се обаче нещо да го няма и се налага да се чака. Ако вие имате нещо налично което ми е необходимо ще знам къде да си го поръчам. Аз предпочитам само качествени части. Утре ще ти звънна за някои неща да ми кажеш цени и наличности. Надявам се да удобно.
                  Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X