Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Терано 2 "изгнил" радиатор ?!
Свий
X
-
От: Терано 2 "изгнил" радиатор ?!
Първоначално публикуван от bootman Преглед на мнениеВсичко буквално се рони в зоната на "петната", отпред стои радиатора на климатика да не би да пречи за нормалното охлаждане нещо знам ли ? Двигателя е 2.4 бензин/газ. За останалото гнило знам питам за радиатора само.
Това, че ламелите се разпадат със сигурност пречи, така че радиаторът си плаче за нов. Само внимавай какво и откъде купуваш, че е пълно с мошеници и ментета.Ние не сме неутрални!
-
Това е често срещано явление при по старите жипки,колкото и паджера да съм имал,а те не са малко и бензин и дизел всичките бяха така с изключение на последното,климатичния не пречи,обикновенно се лекува с нов.Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Първоначално публикуван от bootman Преглед на мнениеАко монтирам отпред втори вентилатор ще му бъде ли от помощ?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Ако разпадането на радиатора е ограничено до показаната област всъщност не би трябвало да създава проблеми. Това е около 1/10 от площта. Ако правилно си представям, колата е с перка задвижвана от двигателя и поразената област е около средата на перката където все едно не е най-интензивния поток. Така че най-хитро ще е просто да се сглоби и да се кара докато подаде намеци за прегряване или (по-вероятно) просто колата отиде на скрап.
Първоначално публикуван от bootman Преглед на мнениеКак ще го влоши?Последно редактирано от Чавдар (V93); 05-03-15, 18:42.
Коментар
-
Ако са два еднакви вентилатора/като твоя/най вероятно няма какво да се влоши но пак ще си имаш стар радиатор.Това което се рони помага за охлаждането.Ако продължи да се рони трети ли ще слагаш?А как ще влоши нещата втория-колко въздушен поток смяташ че може да мине през този радиатор?
Коментар
-
Първоначално публикуван от bootman Преглед на мнениеНаистина ме интересува с какво допълнителния вентилатор би влошил нещата?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар