Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЕРАНО 2 ХОДОВА ЧАСТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТЕРАНО 2 ХОДОВА ЧАСТ

Терано 2 2,7 тди Всичко отпред е здраво ,а гумите мърдат като се вдигне на подемник
    Нормално ли е това. Мести се цялата кормилна щанга

От: ТЕРАНО 2 ХОДОВА ЧАСТ

Би ли обяснил по-подробно

Коментар

Отварят се и се затварят колелата.

Дългата(средна) кормилна щанга. Гледайте нея и ще разберете защо.
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Те винаги мърдат, даже и при чисто нова оригинална щанга (това от личен опит - Крум ми е свидетел ). Въпроса е колко мърдат. И другия въпрос е тоя, дето ти регулира предницата да е в час, като това последното е рядкост.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря на всички ,така си го представях и аз

Коментар

Търся малко помощ тук, защото където и да я водих ми повдигаха рамене. Проблема е следния:
            При движение с постоянна скорост направо, ако отнема газта, колата тръгва наляво , а ако натисна по рязко пак при същото движение, автомобила тръгва надясно. Ако се движа с постоянна скорост и не си играя с педала на газта, когато пусна волана, се движа направо без да ми играе волана, без да завива, без абсолютно никакви аномалии.
            На къде според вас трябва да се насоча за откриване на проблема?

Коментар

Тампони задно окачване. Общо 10 броя са.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Според мен към накрайниците и споменатата по-горе щанга.За да питаш точно в тази тема значи имаш някакви съмнения

Коментар

Ако бяха накрайници щеше да го прави при натискане на спирачки, а то го прави при натискане и отпискане на газта, което няма никакво отношение към предното окачване и кормилното управление и спирачките.

Коментар

Щангата е сменена. Правеше го и преди и след смяната. А питам тук, защото тук се дискутира ходовата част. Благодаря спарки за съвета. Ще бъдат прегледани/ сменени. Дано да се ориентирам по схемата

Коментар

До колкото мога да преценя, вероятно имаш свършил тампон от дясно, в следствие на което дясната част на моста отива назад като отпуснеш газта, задницата тръгва надясно, предницата наляво. Като натиснеш, дясната част на моста отива напред, задницата започва да завива наляво, а предницата тръгва надясно.

Едва ли са тампони на панхарда, вероятно тампон на долната дясна щанга, но е желателно да смениш и 8-те, щом се е стигнало до тръгване на единия. Изкарват много над 100000км, така че смяната ще е окончателна и повече грижи няма да имаш.

Коментар

От: Някои факти по предното окачване на Terrano 2, и изобщо.

Колеги, някой може ли да ме насочи, от къде и кой може да ми окомплектова всички тампони по задното окачване за Терано 2, дълго 95г бензинка? Бих се радвал и на цени. Зная че има колеги които се занимават с търговия, ако имат желание може и на лични да се разбираме.
                        Последно редактирано от Чавдар (V93); 23-08-15, 22:47.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X