Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pаtrol k160sd33 Проблеми с подгрева

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pаtrol k160sd33 Проблеми с подгрева

Проблема е следния понеже джипа е с бързо подгревни свещи а такива на пазара няма вече сложил съм бавно подгревни под волана има един модул за управление на подгрева разбрах че там се правят някакви преработки подгрева да работи около 13сек и като запали вторичното подгряване започва да работи на 12в.
    Ако някой го е правил моля да сподели кое как.

От: Ptrol k160sd33 Проблеми с подгрева

Какъв е този 160 да работи на 12в
    Да призная, ако ти в поста имаше запетайка или точка, можеше и да разбера какво питаш
    Three witches watch three Swatch watches.
    Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

От: Pаtrol k160sd33 Проблеми с подгрева

Моя старец преди беше направен с 12V свещи с някаква система която дърпаше само от единия акумулатор но това е грешно!Има си свещи на 24V!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Проблема е решен много е просто взимат се 12в свещи оригиналната електроника подава за 3 секунди 24в после минава на 12в за това време 12в свещи не могат да изгорят.
        Когато са 24в нито им стига времето да загреят нито после да подгряват съпътстващият подгрев.

Коментар

Ако си с 3.3 атмосферния дизел ,свещите ти са 23В дори, не 24 ,и загравят за няма и 4 сек.Моя беше вързан само за единия акумулатор и се чудех ,защо аджеба тоя джип 24в. ми подгрява близо 40 сек. ,Проследих плетеницата с кабели и ми стана ясно защо,направих го на 24 в. и броя до 3 и свеща ярко червена.Обаче ако си с турбо мотора ,там идва ток на 24 в. ,а свещите ти са 12в.,има една джаджа малко по голяма от кутия цигари,та тя ти променя тока от 24в на 12 в. Поздрави!
          Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
          Уаз 469
          Nissan Patrol Y160

Коментар

Колеги, има още на 23 волта свещи, верно на ИСКРА са, ама и цената им е хубава
            Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

Аз свещите ги сменявах преди 6 години , не намерих NGK и купих на Bosh но мисля ,че бяха 24в.и шесте,старите който свалих също бяха 24 в и шесте, около 260лв бяха.Като дам контакт лампата на таблото гасне след 8-10 секунди ,но предполагам,че доподгрява защото чувам релето да цъка след още 7-8 сек.
              ПП.имам едно цк ключе (личи че е допълнително)но е монтирано от предишния собственик в Италия,като го щтракна и чувам ,че цъка някое от релетата ,не съ стигнал още до него(след 9 години)но с ключа не съм имал пус паленето докъде -20*22
              "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
              Кольо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X