Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terrano2, монтиране на демпферен амортисьор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Terrano2, монтиране на демпферен амортисьор

Здравейте колеги, аз съм нов във форума и понеже четох публикации от вас за монтиране на демпферен амортисьор.Моята щанга е с уше за захващане.Може ли да ми кажете какъв е вида на амортисьора и от къде мога да си го набавя.

От: Terano2, монтиране на демпферен амортисьор

Ами най-лесно е такъв/говорим демпферен амортесьор-обикновен НЕ става/от Терано 1.Той си е точно за там!
    Ако не намериш точно такъв...ами търсиш подходящ по размер от нещо друго.Май от Роувър пасва и е евтин...
    П.П.На моя нямаше ушенце на щангата, но си направих аз захват със две насрещни скоби.До момента не е мръднал вече 2,5години.
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

0884906944 магазин в Търново , търсиш демпфер за Роувър шпилка шпилка .
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Благодаря и на двама ви колеги.Като взема амортисьора и го монтирам ще кача снимки.Има ли значение ако е под ъгъл или трябва да бъде успоредно на рейката?

Коментар

Лек наклон към основата на демпфера за да се изтича водата и мизерията попаднала вътре .
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

И хода да му е над 15 сантиметра.На тераното щангата мъда по 7 сантиметра на ляво и дясно.Моят е от Патрул.

Коментар

От: Terrano2, монтиране на демпферен амортисьор

Здравейте,колеги.Каква е ползата от демпфера горе долу ми е ясно,но се чудя дали може да има и някакви негативи от монтажа на демпферен амортесьор,конкретно на Терано2 ?

Коментар

Здравей колега, вчера монтирах демпферния амотисьор на моето терано.Закупих го чисто нов за терано1. Моята кормилна щанга е с уше за захващане, а от другата страна го монтирах за оригиналната триъгълна планка на която има фабрична дупка от страната на сектора. Има много голяма разлика в стабилността на управлението, затова много благодаря на колегите Бакалов и lubashki777.Ще го снимам и ще кача снимки.

Коментар

А може ли инфо от къде го купи и на каква цена?

Коментар

Купих го от ''намалени авточасти. ком''

Цената е 120лв ,а за втора употреба ми тьрсиха от 80 до 100.

Вчера монтирах и интерколер . След малко пипане на турбото и горивото, вече все едно не е тази кола.Вьрви много повече.
                    Последно редактирано от CarTest™; 07-03-15, 16:04.

Коментар

Благодаря за инфото.

Коментар

Здравейте смятате ли че авточастите от споменатия сайт в горния пост са читави( оригинални) ? Мерси на отзовалите се
                        само бараки

Коментар

За оригинални не мога да кажа. Амортисьора е читав.

Коментар

И това е намалено при тази цена ли.....представям си го колко ще струва НЕнамалено...и то за "някакъв", т.е. незнаен демпфер.
                            Моя го купих за 65лв. редовна цена, чисто нов и вече трета година не е мръднал!
                            Не купувайте от тези кожодери, то за още малко пари/около 200лв./ ще си купите спортен усилен и то марков демпфер!!!
                            За евтин вариант, по-добре в Търново от Роувър...върши същата работа и е по-евтин!
                            Поздрави!
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Мдам, аз също имам далечната идеята да се обзаведа с демпфер. У нас не съм се ровил още, но дори при повърхностно ровене в UK, демпфер за диско 2 (от тези с двете уши) се намира за около 55 лв. Моделите, които са с ухо и шпилка или с две шпилки са още малко по-евтини. Крайна цена около тази на Любашки би трябвало да е постижима и днес.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X