Обява

Свий
Няма добавени обяви.

nissan navara D22 - 2.5D (TD25/TD25ti)

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: nissan navara D22 - 2.5D (TD25/TD25ti)

    Би трябвало да е два пъти , но в пунктовете ти дават за година преглед. И данъка е разделен на полугодия 5,85лв и 6,50лв.

    Коментар


    • #17
      От: nissan navara D22 - 2.5D (TD25/TD25ti)

      Бат Андро, май си прав. Това което съм гледал е възможно да е било 2.5 ТДИ. Ужасно много си приличат на външен вид с 2.7.
      До колкото разбирам този мотор не прави проблеми ?
      В същност кой мотор да се избягва?
      Заглеждам едно с 133 коня мотора, но мотора е сменен в нисан преди 75000 км. Това ли е в същност проблемния мотор и ако е подменен дали си заслужава , в смиъл проблемът отсранен ли е ? Цената никак не е евтина, но е с двама собственика и на малко километри.
      Трябва ми автомобил за България. Ще се кара не повече от 2000 км годишно за месец и половина. През останалото време ще пребивава в гараж. Т.е трябва ми да е максимално прост и да не прави въртели от това , че не се кара. Наличната барака в момента , не става за извън града, а като се прибера ми се обикаля колкото може повече.
      Благодаря предварително за компетентните отговори.

      Коментар


      • #18
        От: nissan navara D22 - 2.5D (TD25/TD25ti)

        Проблемен е тоя с инициали YD... Същата работа като патролския ZD ... решили да направят нов ДВГ, съвременен - мощен, икономичен, екологичен и т.н., обаче си НЕмогат! Общо взето като всички азиатци - могат само да копират прости конструкции!
        ГНП е скапаната VP44, главата и буталата не държат на натоварване, ГРМ е някаква смешна велосипедна верижка и е такива недомислици.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X