Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт горивна помпа Нисан Патрул Y61 TD6 къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ремонт горивна помпа Нисан Патрул Y61 TD6 къде?

Ш'ти съ убадъ да биропием само да спре снегъ.

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
      Да докладвам за резултатите. Общо взето всички майстори, с които говорих казаха, че ремонта на помпата е временно решение. Колко временно не можаха да кажат. По този случай собственика склони да се сложи механична помпа и естествено нека издирването да започне сега! Ако някой има за продаване да свирка. Искам и жилото и педала по възможност.
      Безболезнено ли се внедрява механична помпа на този автомобил, имайки педал и жило де...? Такива помпи следва да има бол, защото са от старите Y60-ки...
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Той мотора е същия.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Дани, плъг енд плей е(почти).

Коментар

Дани, плъг енд плей е(почти).
            Да де, знам, само кулер има ...а неговата си помпа много ли е пари..не може толкова да са абни тукашните, та да не могат да я вдигнат на крака..нали Кики уж...
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Те могат, но всички казват, че ще кара около година и после смърт. Иначе нова е около 7500лв

Коментар

Те могат, но всички казват, че ще кара около година и после смърт. Иначе нова е около 7500лв
                Епа земете направо цел жип и квото не ви трява на чаркалак и те готоо, помпа без пари
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

NO! Поразрових се малко по сайтовете за помпа и преди малко попаднах на убийствена обява продажба на Патрул в мобиУету Копвам само текста:

"Закарах Патрола на вторични суровини, но не го искаха и затова го пускам за продаване тук. Джипа като цяло е пълен боклук, но си има всичко. На окачването пише Old man emu/каквото и да значи това/. На гумите пише Toyo Open Country M/T -Трите са с цицини , а четвъртата е крива, но не спадат. За двигателят не знам, може и да запали, но трябва да знам , кога ще се пробва, за да подсигуря няколко акумулатора. Масло със сигурност има, защото като развих пробката и нагрях с горелката за 5-10мин. се появи капка. Главата на мотора беше чисто нова преди 40000км. Фаровете не работят , но в жабката има фенерче/работи/ . Мигачите чат-пат работят, но за по-сигурно се качва пасажер в дясно и в зависимост от завоя се подава от съответният прозорец ръка. От всички скорости влиза само 2-ра, но пък се движи. За назад -викате хора. Лебедката е чисто нова 12000lb, но ми казаха да не я изпробвам, понеже шасито е скъсано и прихванато с 2 винкела . Мостовете обаче са железни-лови ги магнита. Спирачките действат, но не съм развивал скорост над 18 км/ч, защото винаги съм се возил тикайки го. Мога да дам гаранция само за съединител , радиатор, окачване и фенерчето в жабката, защото са нови. Джипа се продава с Фактура. Приемам бартер само за Тойота Ланд Крузер FJ80 -бензин 4, 5 L или Патрол GR Y61 дълга база. Може бартер и за мерцедес G -бензинов. Естествено с доплащане от моя страна. П. П. Надявам се да ми се обаждат само тези , които са разбрали , кое е шега и кое не е ."

Коментар

Е ква е тая помпа бе, ебаси и космическите технологии за тия пари. Направо може да те откаже от покупката на 61-ца.
                    Всеки трети е шести

Коментар

А измисли ли как да подкараш оборотомера ...

Коментар

Имам и трите педала, свирни да се разберем кое как кога
                        Имам и някво жило ма не гарантирам от къде е. Микрон Доцев ще свърши работа, нищо че е цифроманияк

Коментар

NO! Поразрових се малко по сайтовете за помпа и преди малко попаднах на убийствена обява продажба на Патрул в мобиУету Копвам само текста:

"Закарах Патрола на вторични суровини, но не го искаха и затова го пускам за продаване тук. Джипа като цяло е пълен боклук, но си има всичко. На окачването пише Old man emu/каквото и да значи това/. На гумите пише Toyo Open Country M/T -Трите са с цицини , а четвъртата е крива, но не спадат. За двигателят не знам, може и да запали, но трябва да знам , кога ще се пробва, за да подсигуря няколко акумулатора. Масло със сигурност има, защото като развих пробката и нагрях с горелката за 5-10мин. се появи капка. Главата на мотора беше чисто нова преди 40000км. Фаровете не работят , но в жабката има фенерче/работи/ . Мигачите чат-пат работят, но за по-сигурно се качва пасажер в дясно и в зависимост от завоя се подава от съответният прозорец ръка. От всички скорости влиза само 2-ра, но пък се движи. За назад -викате хора. Лебедката е чисто нова 12000lb, но ми казаха да не я изпробвам, понеже шасито е скъсано и прихванато с 2 винкела . Мостовете обаче са железни-лови ги магнита. Спирачките действат, но не съм развивал скорост над 18 км/ч, защото винаги съм се возил тикайки го. Мога да дам гаранция само за съединител , радиатор, окачване и фенерчето в жабката, защото са нови. Джипа се продава с Фактура. Приемам бартер само за Тойота Ланд Крузер FJ80 -бензин 4, 5 L или Патрол GR Y61 дълга база. Може бартер и за мерцедес G -бензинов. Естествено с доплащане от моя страна. П. П. Надявам се да ми се обаждат само тези , които са разбрали , кое е шега и кое не е ."
                          Toя, или го боли много главата или е голем майтапчия!
                          0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Това е колега от Дряново.Евгени се казва и просто се майтапи.Беше се запалил за бензинов мотор ама май му е минало
                            Борис 0888 999 едно едно9
                            PATROL Y260 RB30S

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                              А измисли ли как да подкараш оборотомера ...
                              Кой оборотомер на y61 с помпа от Y60 при мен работеше.

Коментар

Всичко ще се пробва, но нека снега да спадне под нивото на предния капак на Патрула
                                П.П. Естествено ще докладвам тук.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X