Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan patrol 3.3d 160 Монтаж турбо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nissan patrol 3.3d 160 Монтаж турбо

От скоро притежавам това камионче.
    Сравнявах двата двигателя 3.3д и 3.3тд като показатели са еднакви мисълта ми е какво ще ми трябва за да го турбинирам.
    Турбина колектор нафтова помпа дюзи по мотора някакви интервенции.
    Потърсих из форума такава тема но не намерих.

От: Nissan patrol 3.3d 160 Монтаж турбо

По-добре нов мотор.
    По-лесно, бързо, евтино, здраво и квото искаш.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Без проблем можеш да направиш камиона с турбо , с тези неща които си изредил при правилен монтаж щепостигнеш целта . А според Търтьо е най лесно , направо по хубав джип си купи
      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Е колко струва 3.3 тд готов, а?
        И времето за смяна на двата е 3 часа и половина с бирата.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За сефтге се занимавам с такова камионче трябвали да се маха купето за смяна на мотора и 5 степенна кутия от кой модификации мога да ползвам.
          За мотора на чистия дизел мисля че няма пърскалки и отворите на главата за маслото мисля че са по големи.

Коментар

Е защо да сменя мотор , пък дори и да струва смешни пари и после да ходи да се реди на опашки в близкият КАТ , като може да си смени само изброените неща за 3 часа заедно с бирите
            2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo

Коментар

Има атмосферни двигатели които са фабрично пригодени да се турбинират.....този не е!!Ще отнеме време да обяснявам но не става или ако стане няма да издаяни много!Има готов кит в ИБЕЙ но струва повече от джипа.....а там в комплекта има глава,бутала,биели,лагери,гарнитури и т.н.-Защо ли!?!?
              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Щото не са съсем еднакви. Вероятно ше деяни, ама аз не бих.

ПП Я, Гробаря ме е изпреварил

Коментар

Нужно ли е сега да ви извадя безброй линкове на турбинирани атмосферни двигатели , където получената мощност надхвърля по няколко пъти заводската , при тоя туч повишаването няма да има и 20-30% кое желязо според вас няма да даяни ?

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                    Нужно ли е сега да ви извадя безброй линкове на турбинирани атмосферни двигатели , където получената мощност надхвърля по няколко пъти заводската , при тоя туч повишаването няма да има и 20-30% кое желязо според вас няма да даяни ?
                    Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Вероятно ше деяни, ама аз не бих.

И те така.

Коментар

Намерих 3.3тд двигател искат ми моя двигател 2000лв колкото и голям ламер да им се струвам тези пари са много друг пак за кутия ми иска 1000лв 5 степенна аз му отговорих че вече имам цял джип за те пари.

Коментар

Наскоро мой приятел,купи цял мотор за 600лв.Едно друго момче от нашата група,има два патрола,единия от които също е 3.3 д,мисли ме и ние да му сложи ме една турбинка ама нещо не остава време.А дали ще стане,няма начин да не стане,то и Витарките не се турбинират ама си ги сцепва ме вече много време.

Коментар

От личен опит не се занимавай с тоя ресьор.Или си го карай така или го продай и си купи готов вариант.Иначе тръгваш по пързалката и ще се засилваш все повече,ако издържиш финансово,разбира се
                          Борис 0888 999 едно едно9
                          PATROL Y260 RB30S

Коментар

Първоначално публикуван от bobkata16v Преглед на мнение
                            От личен опит не се занимавай с тоя ресьор.Или си го карай така или го продай и си купи готов вариант.Иначе тръгваш по пързалката и ще се засилваш все повече,ако издържиш финансово,разбира се
                            Нищо му няма на ресьора. Ако си се возил поне малко на ресьорен Ланд Ровер, тоя чук ще ти се види като Майбах.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

На първо четене минимум 1000 лв. отидоха само като части за периферията.
                              Вътре у ДВГ никой не знае какво е.
                              Прав е колегата, не се занимавай да правиш тоя дъргел, няма потенциал за развитие - направен е да се кара както си е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X