Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Печка за терано 2 2.7 тди как работи.......
Свий
X
-
От: Печка за терано 2 2.7 тди как работи.......
Ееее, ако кажеш, че за печки нищо не си намерил във форума направо ще ти повярвам
Като гледам, това е автономен отоплител еберспахер с таймер.
Пали се с червеният бутон на часовника без значение дали двигателя работи или не.
Това е краткият отговор на въпроса. Ако нищо не се случва явно не работи.
Но ако всичко е наред - това е начина да я пуснеш.Враг усраине
-
Ето: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=152053Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Това е отоплител, който е монтиран допълнително и няма нищо общо с Нисан.
Така че - да, това горното е една от многото теми свързана с тези "играчки".
Много, много полезни играчки, струващи си всяко усилие да бъдат накарани да работят отново.
Колкото и скъпо да е това усилиеВраг усраине
Коментар
-
Така като гледам ми се струва, че малко трябва да се попреработят някои работи. Тази помпа над маркуча с тия парцалчета хванати със "техническа връвчица" примерно.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Ако не работи тези неща са по-малкият проблем.
Ако изобщо е проблем де - според мен са сложили парцалките за да предпазят маркуча от протриване при вибрации на циркулационната помпа.
А тя самата май е фиксирана към маркуча всъщност... Все тая, важното е да работи или да се подкара да работи.Враг усраине
Коментар
-
На въпросната печка мястото и просто не е там, а от другата страна. Колега от форума беше инсталирал. Маркучите стават в пъти по-къси и я няма тая плетеница и парцалчета. Защо циркулационната помпа е отделна пак нямам идея. На всички дето съм гледал не съм забелязал да имат помпа отвън. Нищо чудно да е някаква стъкмистика поради изгоряла вътрешна помпа.
Ще ми е мноро интересно да видя цялата тая плетеница от маркучи, помпи и кабели какво прави като запалиш двигателя. На бас че гледката си струва.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеСпарки, се ми се струва, че не монтажа му е проблемът в случая...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар