Здравейте колеги.Моля не ме пращайте да чета,защото ми трябва бърз отговор.Мой приятел му е предложено терано 2 2002 год.Двигател 3000 дизел,автомат.На мен нищо не ми говори,даже за такъв мотор не бях чувал.Моля дайте някакво инфо за комплектацията като параметри на мотора и проблеми ,за модела.Аз трябва да отговоря утре сутринта.Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Terano 2 2002g
Свий
X
-
От: Terano 2 2002g
Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Моля не ме пращайте да чета,защото ми трябва бърз отговор.Мой приятел му е предложено терано 2 2002 год.Двигател 3000 дизел,автомат.На мен нищо не ми говори,даже за такъв мотор не бях чувал.Моля дайте някакво инфо за комплектацията като параметри на мотора и проблеми ,за модела.Аз трябва да отговоря утре сутринта.Благодаря.
- познат с Патрул 3.0 все още сънува кошмари, въпреки че продаде джипката на 1/3 от покупната цена след година и половина употреба. Нека си намери читаво 2.7, не че е гаранция 3.0 да даде фира веднага, но си е таралеж...
Коментар
-
Тераното с този мотор върви малко повечко и гори малко по-малко от масовия 2.7тди.За съжаление обаче...3.0 мотора е проблемен мотор.Както самия агрегат, така и ГНП-то му.Всичко е свързано с огромни цифри за ремонти...
Насреща му макар и малко по-муден и с малко по-висок разход стои масовия 2.7тди.Този мотор от старо поколение е принципно неубиваем.Много здрав и дуракоустойчив мотор.ГНП-то му също е от по-старо поколение и дефакто по него няма никаква електроника, което го прави здраво и много по-надеждно.Съвет ако си промени човека мнението е да търси Терано 2 с 2.7тди и то по възможност система Бош/разбира се най-лесно по това дали от дюза на дюза е с маркучета за обратното гориво -система Бош за която говорим или е с метални тръбички-система Зекцел, която според мен заради някои магарии и някои по-скъпички консумативи трябва да се избягва/
Та това е...дано да не си е навил на пръста твоя човек, защото ще си сложи голям таралеж в гащите!
Поздрави и успех!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Трилитровия върви много приятно когато работи..., за жалост му се носи славата като много проблемен агрегат. 2.7 чипосан се доближава до вървежа на 3.0, но само се доближава. За сметка на това е доста безгрижен мотор. Аз бих търсил 2.7 след фейслифта .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Моля не ме пращайте да чета,защото ми трябва бърз отговор.Мой приятел му е предложено терано 2 2002 год.Двигател 3000 дизел,автомат.На мен нищо не ми говори,даже за такъв мотор не бях чувал.Моля дайте някакво инфо за комплектацията като параметри на мотора и проблеми ,за модела.Аз трябва да отговоря утре сутринта.Благодаря.
Всичко си е до късмет на какво ще попадне човек. Митът за бабата дето държи колата в гаража и пазарува с нея само в събота а в понеделник я кара в сервиз за обслужване , отдавна не съществува.
Да се постарае твоят човек да разбере как е била експоатирана колата, как са се грижили за нея, проверка по ВИН в местния сервиз. ВИН-а чете ли се на рамата-всичко което е нужно да се разбере история и моментно състояние а не на мъжка дума -палиш и караш. Цената не е решаваща, лъскавите и евтини винаги крият проблем под капака.
Моят Патрол тези дни трябва да влиза в сервиз на Нисан за смяна на датчик на маслото и смяна пиропатроните на въздушните възглавници- безплатно, въпреки ,че е на повече от 10 години.
Има коли с този двигател над 1 милион километри.В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнениеБлагодаря на всички за инфото.Ще си купува човека друга джипка.
Поздрави и успех с избора!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар