Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с виското на Terrano 2 бензинка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с виското на Terrano 2 бензинка

Абе в общи линии разбирам какво върши, макар че не разбирам от тази материя, но си прилича на пружина Иначе да, взех такова дръвце с идеята да мина зимата. До сега все с истински части го награждавах, но в момента просто има няколко други дупки за запълване, а закупуването му се наложи спешно за да комбинирам разглабянето заради семеринга. Ако и моето се държи така както твоето, със сигурност ще си върна старото и ще си взема парите

Коментар

Първоначално публикуван от vladdark Преглед на мнение
      Иначе да, взех такова дръвце с идеята да мина зимата.
      Дамо имаш повече късмет от мен - все пак е по-друго при теб. То не е задължително д е оригинално. Съфорумец си взе на Valeo и е доволен. А аз сега си имам една здрава помпа с калпаво виско, една калпава помпа със здраво виско, седящи по кашоните. Е, и една оригинална с оригинално виско, върху мотора.

Всичките ми експерименти да мина тънко с частите са претърпели абсолютен крах. Само термостата прави изключение - там опитах и оригинален и такъв от евраците, и тоя от евраците работи по-добре.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не не, не ме разбирай погрешно. В случая не се опитвам да мина тънко, а да мина. Приел съм съвета ти относно частите отдавна и предполагам до разгара на лятото ще съм с друго виско Въпреки всичко, предпочитам смяната да е планувана, не изненадваща, та наистина дано имам повечко късмет с тези япочета.

Коментар

Първоначално публикуван от vladdark Преглед на мнение
          Не не, не ме разбирай погрешно. В случая не се опитвам да мина тънко, а да мина.
          Разбирам. Не съм те упреквал. То всеки знае за себе си. До колкото помня Valeo-то не беше драстично по-скъпо, та за това. Щото при мен разлика между Shimahide-то и оригиналното е над 2 пъти. Ама тогава го взех по спешност - помпата ми текна точно преди събора в Приморско, и уикенда освен Евро07, нямаше от къде. Иначе самата помпа си е ОК. Вероятно ако си поиграя с виското, също ще мога да го наглася (въпросната спиралка). Разглобих и старото - няма махане от помпата.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От къде ги намирате Valeo, защото дори и в Технолинк ми предлагат Shimahide-то? Попаднах само на такива с помпата. Иначе и моето излиза над 2 пъти по-скъпо от япончето...

Коментар

И аз съм с Валео. Послушах съвета на Спарки за тази марка и не съжалявам. От къде ?! Ами просто в градския сервиз си поръчах , като изрично държах на марката Валео. По спомен мисля, че ми излезе 220лв. Ако трябва мога да проуча коя фирма е доставчика, или от кого са го поръчали, но ще ми отнеме поне няколко дни.
              Nissan Terrano II 2.7TDI 2000г. R20 и Detlefs RT2

Коментар

Първоначално публикуван от Mil68 Преглед на мнение
                И аз съм с Валео. Послушах съвета на Спарки за тази марка и не съжалявам. От къде ?! Ами просто в градския сервиз си поръчах , като изрично държах на марката Валео. По спомен мисля, че ми излезе 220лв. Ако трябва мога да проуча коя фирма е доставчика, или от кого са го поръчали, но ще ми отнеме поне няколко дни.
                Ти си с 2.7TDI (помпа+виско на куп), а той е с бензинка(помпа и виско отделно). Не знам каква е хавата с бензинките.

Ама, не го мисли. Виж първо дали ще се държи нормално. Ако да - изобщо не го мисли. Сега зимата ще си проличи. Като стане студено ало остава зацепено повече от минута-две след като си в движение, значи същия случай като при мен. Като ходих на Стара Загора от София, отцепи едва като слязах да пикая по средата на пътя. Явно като го изхасих се е стоплило и наместило. Та, ако се държи по същия начин, тогава мисли за смяна. Ако се държи нормално няма сми.

Може просто аз да съм попаднал на дръвце образец. Защото иначе изглеждаше добре направено.

Коментар

220-30%=160лвЗа бензина трябва да е 90-100 лв.По принцип толкова струва виското на другите автомобили...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X