Колеги, някой знае ли какви 12волтови подгревни свещи ще станат на Patrol y60,2.8td.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вьпрос за подгревни свещи
Свий
X
-
От: Вьпрос за подгревни свещи
Каква е целта на упражнението?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
След първоначалното подгряване има и послеподгрев който с бутона няма как да го направиш . 12 В свещи ще ти подгряват бавно и няма да има ефект за цилиндъра . Това че ти горят свещите заради качеството им или заради това че прекалено дълго ги държиш включени - как марка са ?VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan kom Преглед на мнениеНаправих подгрева с бутон и сегашните горят често. Ставали и от някой леки автомобили и тьрся инфо
Но, гледай да не е куче марка.
Коментар
-
Не е от това, те и оригиналните са 12В
Просто 3 са двуполюсни и затова послегреенето не е на 12В в цялата верига.
Що си слагал бутон само ти си знаеш, но вероятно нещо си оплескал.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНе е от това, те и оригиналните са 12В
Просто 3 са двуполюсни и затова послегреенето не е на 12В в цялата верига.
Що си слагал бутон само ти си знаеш, но вероятно нещо си оплескал.
Послегреенето е на 12в.
Не съм в грешка добре познавам системата.
необходими бройки: 3 за цилиндри: 4,5,6 материал: керамика електронапрежение [V]: 6,5 сила на тока [A]: 6 съпротивление [Ом]: 0,7 обща дължина [mm]: 90 дълбочина на монтаж [mm]: 22 мярка на резбата: M10 x 1,25 размер на ключ: 12,0 mm контактна техника: M4 Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Да вържем бас на колко В е послегреенето?
Аз пускам схемата - Ясен го ползваме за арбитър и казва на колко В работи.
ОК?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ама айде и без бас да пусна тази толкова сложна система за подгрев на патрула с цели две релета
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Свещите са 6.5 В , при послегреенето от реле 2 идва 12 в , през трите двуполюсни свещи подава захранване на трите еднополюсни - последователно връзване което ще каже че всички свещи работят на 6 В при послегрееното .VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Е пак така де.
Реле 1-подава +12в на вссичките 6.5в свещи за около 2 сек. контролирано по спомен от модул.
Реле 2-подава +12 в на свещите като те вече са последователни и послегреенето е общо на 12 волта за цялата група.
Нещо не си ме разбрал май или незнам какво ако си имал предвид,че послегреенето е на 6.5 волта към всяка една свещ това е точно така.
На ме просто не ми стана ясно как така свещите са на 12в а пък послегреенето не е нещо не ми се връзваше.
По спомен някаде имаше и контролен модул за превключването на релетата за времето за послегреенето и за това дали си запалил или не за да не изгорят от него свещите.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеЕ пак така де.
Реле 1-подава +12в на вссичките 6.5в свещи за около 2 сек. контролирано по спомен от модул.
Реле 2-подава +12 в на свещите като те вече са последователни и послегреенето е общо на 12 волта за цялата група.
Нещо не си ме разбрал май или незнам какво ако си имал предвид,че послегреенето е на 6.5 волта към всяка една свещ това е точно така.
На ме просто не ми стана ясно как така свещите са на 12в а пък послегреенето не е нещо не ми се връзваше.
По спомен някаде имаше и контролен модул за превключването на релетата за времето за послегреенето и за това дали си запалил или не за да не изгорят от него свещите.0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар