Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със Nissan King Cab 2.5D 1996г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със Nissan King Cab 2.5D 1996г.

Здравейте,
    От скоро съм собственик на въпросния Нисан.Карам го нормално,все още не съм тръгнал по горите и за сега всичко което съм правил по него след покупката му,е в рамките на нормалното.Единствения проблем който ме измъчва е максималната му скорост - повече от 90 - 95 - 100 км/ч не вдига.Сякаш се мъчи двигателя и нещо го спъва и му пречи да тръгне като хората.Моля за идеи към какво да се насоча и къде да търся проблема.
    Благодаря предварително на всички които се отзоват.

От: Проблем със Nissan King Cab 2.5D 1996г.

Еми, двигателя ти предполагаемо е TD25, или 85 коня. Толкова си може. Терано 2 със 125 коня вдига около 150 максимум. С аеродинамика на тухла четворка е така - от към 100 км/ч нагоре умалява зверски, и ако мотора е мижав, практически умира там накъде, колкото и да го настъпваш. Карал съм бус с 2.4 мотор с кажи-речи същата мощност. Един баир на магистралата, и пада на 80-90, нищо че газта е до ламарината.

Все пак, виж му горивния филтър и цедката на входа на помпата (в болта за входяща нафта или дълбоко под него в помпата, поне на TD27 моторите).
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Цедката е най вероятно.

Коментар

Благодаря Ви отново.Ще проверя цедката.Когато подмених горивния филтър,стана една идея по-добре,така че и цедката ще погледна.Дано се поотпуши малко.Бях се замислил дали нещо по генерацията не се е задръстило,защото си мислех че съм прегледал всичко по горивата .Ще пиша като я погледна.

Коментар

Ако нещо по генерацията се е запушило, със сигурност отдавна да си разбрал. Там се вдига такова налягане, че се случва да гърмят гърнета и тръби, а и има ясно чуваеми звуци, даже и да не се стигне до там.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За сега оставям генерацията на мира.Единственото което дрънчи по нея е някаква свободна скоба ,за която ще се погрижа.Обаче имам и друг въпрос - как да разбера дали задния диф е с LSD.Вчера ходих да пробвам дали ще станат гумите и джантите които бях приготвил ( железни 17-ки ) и както беше вдигнато отзад едното колело,при опит да завъртя гумата за да видя дали не опира някъде,нямаше превъртане пущината.Малък ход и после затягаше.

Коментар

Първоначално публикуван от iizi Преглед на мнение
              Обаче имам и друг въпрос - как да разбера дали задния диф е с LSD
              По принцип има стикер или щампа на самия диф

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X