Здарвейте колеги! Някой има ли е подобен проблем.И как се отстрянява.Значи Патрола е 2.8тд Y60 и тече масло от ръкавите на дифернцяла от към гумата. Семеринги ли са или ... ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Парол Y60 Теч от ръкавите
Свий
X
-
От: Парол Y60 Теч от ръкавите
М и семеринги и лагери са.
Това ако съм те разбрал правилно и тече от сферата?
Изобщо една пълна профилактика ще дойде добре.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
Лагерчетата стават от главина на москвич,семерингите ги има не са нещо специално. Но има едни ламаринки ,които се подлагат,ако не се направят както трябва ще сменяш през ден семерини и ще се чудиш защо тече.Най добре да ти го обслужи някой дето го е правил.
Коментар
-
След карето в ръкава на моста има семеринг който задържа маслото от диференциала . Оригиналната е около 30 лв , но можеш и да сложиш и заместител . Опорните лагери и пластините им за регулировка нямат нищо общо с теча от ръкава . След като го разглобиш провери и игления лагер в фланеца на сферата защото ако е разбит дори и да сложиш нов семеринг пак ще тече .
С червено съм оградил семеринга и игления лагерVEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Онзи ден ги сменях и аз семерингите,течеше си порядъчно,не за пръв път разбира се,имаше и счупен опорен лагер...нормално при тая експлоатация.LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар