Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за избор на ново радио

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за избор на ново радио

Ами не зная колко копчета има, но пионерското си има достатъчно бутони. В смисъл - ръководиш го на 100%, а ако ръководиш напълно едно устройство, не зная какво повече може да ръководи другото... Едната марка може да има нужда от 100 бутона, другата може да е така направена, че и 50 са достатъчни. Въпрос на фирмени решения. Като гледаш тези 11 копчета (volume + и - са отзад всъшност), няма нито едно място в музиката, което да не можеш да достигнеш.
    Що се отнася то местоположението... Ми по удобно ми е да е на волана, така и при завой пак пръстите са ми на дистанционното.
    Може би недостатъка за теб е батерията, но в сравнение със сложността на монтаж и преместване в друг автомобил, една батерийка в жабката не е проблем, при положение че с една нормална батерия кара година +.

Явно всичко опира до принципа за "вкуса и котката която се облизала". Лично аз съм безкрайно доволен вече 10 години от точно това дистанционно, което без проблем премина 3 автомобила. С един и същ "касетофон" и сменени може би 5-6 батерии...

Коментар

Пробвал съм ги всичките изброени от мен и теб,мога да ги оценя , на пайнерското пиша слаб 2 !Не че ти имаш такова,просто нестава,клати се,бутоните са гумени и твърди ,не хваща винаги ако ще и с нови батерии,образува нерви въпреки че според жена ми съм бил непукист.Ето на една от колите ми или последно 2007 година съм го ползвал !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030812.jpg
Прегледи:1
Размер:174.6 КБ
ID:5611837
      Последно редактирано от Roninn; 20-09-14, 19:44.
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Аз съм с това:

Име:cde-7825r.jpg
Размер:22.2 КБ
ID:5612636
        Костваше ми 40лв. + 6лв. куриер това лято / 2,3,... употреба /. Оказа се, че траповете от водния цикъл и легналите полицаи не му влияят. Не ми допада само това, че радиото не работи ако ключа не е на контакт. Макар и доста старичък модел, общовзето съм доволен.

Коментар

Първоначално публикуван от andonoff Преглед на мнение
          Аз съм с това:
          [ATTACH=CONFIG]741951[/ATTACH]
          Костваше ми 40лв. + 6лв. куриер това лято / 2,3,... употреба /. Оказа се, че траповете от водния цикъл и легналите полицаи не му влияят. Не ми допада само това, че радиото не работи ако ключа не е на контакт. Макар и доста старичък модел, общовзето съм доволен.
          Погледни отзад има ли червен и жълт кабел освен маса,ако няма виж дали има един голям джъмпер като предпазител който може да се премести с една позиция,и това ако няма просто премести червения и (жълт ако има ) на постоянен плюс и си готов !
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

{QUOTE=Roninn;2593972]Погледни ...[/QUOTE]

Благодаря ти, днес нямах време, ще проверя утре.

Коментар

Име:uploadfromtaptalk1411760778173.jpg
Размер:60.4 КБ
ID:5612996Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1411760799452.jpg
Размер:54.9 КБ
ID:5612997
              Това е на служебната,нещо немога да свикна
              Днес даже пак се замислих,колко по удобно щеше да е ако подлакътника имаше джойстик

Коментар

Ако на радиото (по-точно CD-то) му влиаят дупките повече от 2-3 пъти, независмо от пътя, значи определено не сте уцелили модел. За едни 15 години съм сменил 4-5 Pioneer-а, и не помня някой някога да ми е накъсвал, ако самия диск е ОК.

За другото - няма радио, което да не може да се свърже да работи постоянно, независимо дали си дал контакт (всъщност в повечето случаи иска не контакт, а втора позиция на ключа само). Това на джипката ми дори нарочно съм го вързал така (беше по другия начин изначално) - като изгася ми напомня с писукане да му сваля панела.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На всичките ми коли свирките са Сони. Мислех ги за прилични, докато нямах допир с оригиналния Бекер на Мерцедеса. На о.Тасос слушах БНР стерео. Това не се получава със Сонитата. Хем антените им са уж добри.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Не искам да пусна нова тема ,реших да напиша тука .Сина ми си с приятел са решили да включат усилвател с колона към стандартен радиокасетофон за нисан терано 2 2001 година.Отворили са големия жак с многото кабели ,и естесвенно всичко станало миш маш.Та молбата ми е ако някой има снимка как са наредени ,да се опитам да ги оправя .втория вариант е да си поръчам от морга жак с нарязани кабели ,друго не ми идва на ум .много кабели са над 10

Коментар

Пускам и снимка на радиокасетофона
                      Прикачени файлове

Коментар

Кабелите са оправени ,но радиокасетофона неще да тръгнеНатиснете снимката за да я уголемите

Име:10848709_705861919483478_3615463916952141660_o.jpg
Размер:66.3 КБ
ID:5628806

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X