Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Противоударен тампон Терано1.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Противоударен тампон Терано1.

Гледам тоя тампон леко виси.Дръпнах лекичко и се отлепи.Оригинално само лепени ли са?Идея как да го върна на мястото му.Това е Терано 1...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20140810_150908.jpg
Прегледи:1
Размер:85.7 КБ
ID:6065485Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20140810_150833.jpg
Размер:82.8 КБ
ID:6065484Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20140810_150853.jpg
Размер:64.3 КБ
ID:6065483

От: Противоударен тампон Терано1.

На предишното ми Терано някой беше заварил само отгоре къса пружина вместо тампона. Жоро -joro c- хареса идеята и я подобри. Чуй се с него.

Коментар

Ок....Благодаря ...ще му звънна

Коментар

Тоя тампон се връща на мястото му като се смени с нов. Оригинално е на болтове. При теб някой го е заварил, предполагам защото при опит за отвиване е скъсал болтовете.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ами ,като гледам е оригиналния.Не ми изглежда да е заварян.Няма никакво място за болтове.

Коментар

Е то на снимката се вижда че е заваряван. Вероятно предния собственик или го е изрязал от ушите и после ги е ммахнал и от шасито, или е напълнил дупките със заварка. Има ги налични в Технолинк - можеш да ги видиш, ако си от София. Ама цината сигурно няма да ти хареса.

ПП: И дупките на ушите се виждат даже. Не ги видях от телефона като писах преди малко. Просто оригинално се хваща през тия дупки с болтове. В твоя случай болтовете вероятно са се скъсаки при опит за развиване или просто са изгнили и са се счупили при удар по тампона. И тампоните са заватени отстрани за ушите.
            Последно редактирано от sparkybg; 15-08-14, 21:52.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X