Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на терано

Здравейте колеги,

решил съм да си взимам терано 2 и напоследък гледах може би 5-6 джипки, като всички без една бяха в плачевно състояние. Тази която си харесах изглежда много добре, но има няколко неща които ме притесняват и бих се радвал ако някой може да сподели мнение Тераното е 98' 2.7 tdi къса база, внесена преди 2 години от италия

- чува се едно леко металическо звънтене от областта на раздатката или скоростите, не мога да определя от къде точно. Чува се при работещ двигател в движение и на място. Не е силно, но определено го има. Някаква идея каква може да е причината?
    - при работещ двигател, като отворя капачката за наливане на масло духа сравнително силно- до сега на всички други терана които съм гледал е по същия начин, но не знам дали е нормално. Въпреки че духа, не хвърля масло
    - климатикът не включва, според собственика е от липса на фреон. Според мен е възможно и да е прав, поне радиатора и перката на климатика са си на място за разлика от някои от другите терана които гледах
    - при работещ двигател мига лампата на airbag-a, предполагам ще трябва да се изчетат грешките на компа за да се види каква е точно причината, но съм склонен да взема джипа ако това му е единственият кусур

Естествено има и малко ръжди, на задната врата и на единия праг, но рамата изглежда добре- има леки ръжди на част от заварките по рамата, но мисля, че са само повърхностни. Иначе като цяло е доста стегнато и запазено

Мерси предварително
    Nissan Terrano II 2.7TDI

От: Покупка на терано

Никога не съм имал Терано. Духането от капачката на маслото според мен е нормално. Зависи колко силно духа де. Ако е много, може и картерната вентилация да е запушена. Климатикът е скъпо нещо. Поне фреонът де. Трябва да се зареди, но преди това да се открие от къде е излязъл. Има доста случаи дето го заредят, ама той пак изтече. Звънтенето не е добре изобщо. Може да минеш по леко като долееш масло например. А може и да отваряш скоростите. Аз не бих я взел, но това е моето мнение. Тука има много колеги с тези джипове и са къде по-запознати с тях и ще ти дадат съвет. Поздрави!

Коментар

Колега,моето скромно мнение е да бягаш от тази джипка.
      Моето изобщо не духа от капачката,вносът от Италия би трябвало да има съвсем минимални ръжди,климатика,като му трябва фреон,продавача да вземе да го зареди за едни 60-70лв. и тогава да казва,че има климатик ако проработи де.По аербека според мен има някакви интервенции,защото дори да е свалян,то лампата трябва да свети постоянно,а не да мига.
      Свистенето може и да се окаже най-малкия проблем по този кош,някоя разхлабена предпазни ламарина или ....
      УСПЕХ
      "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
      0878739299

Коментар

Заеби капачката - гледай колко духа от щеката.

Ербега се нулира - бях пуснал тема по въпроса. Потърси "мига ми лампата на ербега (AIRBAG-a)" или нещо такова в раздела. Оправя се лесно, ако ербега е изправен. Няй-вероятно значи че са му махали таблото, тоест - забрави за реални километри.

Ръжда по праговете - като тръгнеш да ги правиш ще се окаже повече от очакваното.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Я кажи от къде си, да го видим това Террано. Поздрави.
          Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

Тераното е в едно село близо до Перник ... Мерси на всички за мненията, ще помисля още няколко дни пък ще видим
            Nissan Terrano II 2.7TDI

Коментар

Бягай далече..
              Има бол джипки на пазара, гледай Терано в ценовия диапазон ~ 6-7 к. лева. Държат цени и по правило след тази сума са г/д читави + късмет

Гледай!!!
              п.п. ако внос от Италия, дори и за 2 години в BG не трябва да има повече от точки ръжда по рамата...

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                Бягай далече..
                Има бол джипки на пазара, гледай Терано в ценовия диапазон ~ 6-7 к. лева. Държат цени и по правило след тази сума са г/д читави + късмет

Гледай!!!
                п.п. ако внос от Италия, дори и за 2 години в BG не трябва да има повече от точки ръжда по рамата...
                +1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X