Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реставриране на фарове. Къде ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Реставриране на фарове. Къде ???

Станали са екстра Ако я учиш да плува редовно, най добрия вариант е да насадиш блок фар(крушка фар)от американска кола! Там няма как да влезе вода...
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

ми това за блок фара сега го чувам за пръв път!
      Целта ми главно е да си запазя оригиналния вид на нисанчето а главно ще разчитам на диодни работни светлини които ще ми вършат работа, но исках малко да ги лъсна че ме дразнеха така с калта и водата вътре.

Коментар

Няма ли отдушник, при първото загряване ще избуши от някъде, а при първото "мокро" рязко изстиване ще си намери откъде да смукне. Ако искаш херметичрен фар, ще трябва повече да се потрудиш. Не че има смисъл де...
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не съм Съгласен със загряването и избушването но След като бъдат монтирани ще пиша как се държат и дали метода е правилен!

Коментар

Първоначално публикуван от donovia Преглед на мнение
            Не съм Съгласен със загряването и избушването но След като бъдат монтирани ще пиша как се държат и дали метода е правилен!
            Ми тя физиката не пита дали си съгласен.

За проба, преди да го сложиш, топни го във вода 20 градуса, и както е топнат, я нагрей до 60-70 градуса, после го остави да изстине до сутринта, или с допълване от чешмата го докарай обратно до стайна температура. Ако не поеме водица - поръсвам си главата с пепел.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X