Колеги как може да се повдигне Тераното с 5 см.Тераното е 2.7tdi 1998г. Дълга база
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Повдигане на Терано 2
Свий
X
-
От: Повдигане на Терано 2
1. С мерак, подложки на пружините, и 2 ключа 17 или 19 (не помня) за натягане на торсионите - сиромашки вариант.
2. С кинти (например от фирмата, дето ти е ника, или друга подобна) - купуваш си други пружини, амортисьори, торсиони.
Горните носачи на Calmini не мога да ти ги препоръчам, обаче - скърцат, тампоните им са пластмасови и се разхлопват, по-къси са от оригиналните, и са изрязани така, че можеш да сложиш само техните тънички амортисьори, а се случва и те да опират. Моята комбинация - окачване +50мм на TrailMaster + торсиони IronMan. Към момента отпред съм с FOX-ове с външен резервоар. Има ги описани и с номера им в темата за предното окачване в раздела. След първите няколко месеца докато се намести окачването, не е мръднало на височина. Пружините носят доста багаж - при едни 200 кила в багажника почти няма забележимо клякане. Повече не съм товарил.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар