Здравейте колеги, остана ми малко време и реших да си оправя бутона на шофьорската врата. Пружината му се беше счупила и я замених с такава от химикалка, която стана перфектно. Монтирах и разбрах , че имам зумер за забравени светлини и пищенето продължава докато ключа е в ключалката при Вас колеги така ли е ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пищене до подаване на контакт
Свий
X
-
От: Пищене до подаване на контакт
Колега и при мен е същото с пищенето до преди да дам контакт, това от зумера ли е?
Аз и друг проблем имам. Като пускам на чистачките течноста моторчето е доста шумно и вечер забелязвам че като го натисна да измия прозореца и примигат фаровете? Това е така от както съм купил джипа, само преди 2 дни се беше оправило от само себе си за 1 ден и сега си е в старото положение. Някой друг тоя проблем има ли го?Nissan Terrano 2.7 TDi
----------------------------
Нещо което работи - не се пипа!
-
Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнениеЗдравейте колеги, остана ми малко време и реших да си оправя бутона на шофьорската врата. Пружината му се беше счупила и я замених с такава от химикалка, която стана перфектно. Монтирах и разбрах , че имам зумер за забравени светлини и пищенето продължава докато ключа е в ключалката при Вас колеги така ли е ?
Коментар
-
Хи, значи всичко си е наред при мен. Относно премигването на фаровете при миене на стъклото според мен е някакъв лош контакт във волана или в кутията при релетата. Защото при натискане на лоста за миене се задействат - моторчето за водата и самите чистачки и ако има слаб контакт някъде по веригата то той тогава се показва. При мен не пръска добре шофьорската пръскачка, някой път се оправя за малко. Моторчето съм го сменил и гледах да не се прегъват маркучета когато се затваря капака, но проблем не видях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от D. Bibov Преглед на мнениеКолега и при мен е същото с пищенето до преди да дам контакт, това от зумера ли е?
Аз и друг проблем имам. Като пускам на чистачките течноста моторчето е доста шумно и вечер забелязвам че като го натисна да измия прозореца и примигат фаровете? Това е така от както съм купил джипа, само преди 2 дни се беше оправило от само себе си за 1 ден и сега си е в старото положение. Някой друг тоя проблем има ли го?
Коментар
-
Едни правоъгълничета в предната броня, наравно с бронята, при включени светлини и натискане на лоста на пръскалките изскачат напред от бронята , пръскат фаровете и се прибират, не можеш да ги видиш ако си сам.
Коментар
-
Не нямам такива а и не само причигането на фаровете е все едно моторчето се тормози. Беше спряло за 1 ден, а не съм пипал нищо по колата и пак се появи.Nissan Terrano 2.7 TDi
----------------------------
Нещо което работи - не се пипа!
Коментар
-
Еееее, не знам в такъв случай, да не е блокирала помпата.
Коментар
-
Ако е набрало някаква гняс може да се тормози и да ти прави проблем, но може и по кабеляци да е проблемът. Бих проверил и двете версии.
Коментар
-
Да си провери масите. Не му е проблема в ключа. Моторчето на чистачките няма връзка с фаровете. А пръскалките за фаровете на тераното са стърчащи, ако помня добре. Не се крият в бронята.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар