Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтиране на манометър за налягане на маслото на двигателя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Монтиране на манометър за налягане на маслото на двигателя

Руските датчици за налягане на масло по някаква причина са безпроблемни напук на другите руски неща. Имайте предвид че за Лада и Волга/УАЗ са с различни резби и едното може да е по-сгодно от другото.

Коментар

Е, поизясниха се нещата
      Между другото, като гледам снимките на Спарки, се чудя дали Ладовия датчик няма директно да пасне на Тераното? Тук по пазарите все още се намират за 20тина кинта комплект, предполагам, че и по софийско няма да са по-скъпи.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Здравейте колеги, получи се полезна според мен дискусия . За мен монтирането на манометър и волтметър в един автомобил е полезно. Аз се насочих към ладовия датчик, иначе в фирмите за автоаксесоари продават за 39-49 лв. и датчика за налягането е същия, който показа Спарки. Волтметъра си монтирах в гнездото на запалката, като ми потрябва да си ползвам гнездото за компресорчето за въздух се маха.

Коментар

За всеки случай провери волтмера колко е верен, че и там +/- 0.5 волта понякога ги нямат за нищо, а са си важни НЕ го сверявай с уред за 5 лева!
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X