Един познат ми предлага терано 98г. Работата е там, че го е купил вече обработено против корозия отдолу. Така че под боята какво е затворено - никой не знае. Мислите ли, че има начин да се прецени вече направено дали е добре направено - или просто някой е поостъргал с телената четка и е 'ударил един антикор' колкото да му го продаде, а отдолу ръждичката си работи? Джипа е внос от Германия. Минала е година от 'ремонта', достатъчно ли е една зима за да 'цъфне' некачествена работа?
Другото, което ме притеснява е съединителя. Отделя сравнително високо и е лек като перце. Толкова лек, че просто не мога да го усетя. Като карах не потеглях 'усещайки' къде отлепя, ами 'като вдигна толкоз крака - тръгва'. Нормално ли е да е така? Може ли някак да се регулира това? Иначе човека си дърпа каравана с него без да му приплъзва.
Другото, което ме притеснява е съединителя. Отделя сравнително високо и е лек като перце. Толкова лек, че просто не мога да го усетя. Като карах не потеглях 'усещайки' къде отлепя, ами 'като вдигна толкоз крака - тръгва'. Нормално ли е да е така? Може ли някак да се регулира това? Иначе човека си дърпа каравана с него без да му приплъзва.
Коментар