Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Терано II - проблем със заден диф?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Терано II - проблем със заден диф?

Намерих в един сайт "Castrol Syntrax Limited Slip 75W-140" за около 29.00лв литъра. Утре в ряботното им време ще звънна да проверя дали това е така. Цената ми се струва съвсем ОК.
    Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
      Намерих в един сайт "Castrol Syntrax Limited Slip 75W-140" за около 29.00лв литъра. Утре в ряботното им време ще звънна да проверя дали това е така. Цената ми се струва съвсем ОК.
      Принципно това е правилното масло, но...ценово е около 39.00лв за 1 л., та...внимавай да не се насадиш на някой ментак
      Поздрави!
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Точно от това се опасявам.
        Тия десет кинта надолу дали няма да ми гарантират единствено че лепенките на шишетата са истински...
        Георги Тонев

Коментар

Може някоя фирма да го препродава с някак отстъпка,ама...риска от ментак си остава...
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Да използвам темата!
            Предстои ми смяна на маслото в задния диф на Терано 1.
            Всички други смених, дойде ред и отзад.
            Няма шумове, само де омазнява прасето.
            Един колега ми предлага Castrol Syntrax Limited Slip 75W-140 ,в неразпечатвани бутилки
            с партида от 13.10.2011г, останало му от две години, купил да сменя, ама продал
            джипката и така стояло.Направо ми го подарява, ама се притеснявам!
            Дайте съвет за тази присадка "добавка за LSD".
            В нашия град има два големи центъра за масла и в двата вдигат рамене
            и не са чували.
            От къде да намеря примерно и някаква цена, съотношение на литър и ако
            стане по-вече какво би се получило.Примерно налея това масло и добавя и присадката.
            Много станаха харчовете покрай Тераното и с парите за маслото, бих подобрил външния вид.
            Другия вариант да не сменям, но незнам кога преди мен е сменяно.

Коментар

Наливай и дъноо
              само бараки

Коментар

Наскоро се присетих за темата си и видях че съм пропуснал да напиша развитието.
                Купих си "Castrol Syntrax Limited Slip 75W-140" и след смяната на маслото проблемния шум изчезна.
                Заключението ми е, че абсолютно винаги човек трябва да проучва и купува сам консумативите без да залага на това, че някой имал опит с въпросните автомобили.
                Георги Тонев

Коментар

една МАЛКА питанка,като четох темата за проблемите на задния ДИФ,се сетих и за моя /на джипа,нисан терано2 24i98г къса база/при завой ляв десен нещо чаткаше и реших да сменя маслото,/въпреки че преди2гсъм го сменял/взех въпросното/Gastpol ....75W-140 3л по 39лева,и за какво иде реч ,ДИФА /ЗАДНОТО ПРАСЕ/ СЪБРА ЛИТЪР И400гр,но като го пробвах,както пишете,при вдигнато едното колело ,въпросното не трябва да се върти, при нулева скорост моето се върти без /насиране/ ,че, за питанката,защо чатка,защо се върти и защо събра литър и400

Коментар

благодаря на всички УТВЪРДЕНИ и СТАРШИ участници във форума за изключителния и професионалния отговор който получиха всички заинтересовани,държите се като ощипани моми,но това е Т.......А .С пожелания за без аварийно шофиране.

Коментар

Първоначално публикуван от sveti54 Преглед на мнение
                      благодаря на всички УТВЪРДЕНИ и СТАРШИ участници във форума за изключителния и професионалния отговор който получиха всички заинтересовани,държите се като ощипани моми,но това е Т.......А .С пожелания за без аварийно шофиране.
                      Такъв тон си позволявай, когато започнеш да плащаш на утвърдените и старши участници както си плащаш като идеш на сервиз! До тогава ще ти отговаряме, кагато, както, и ако ни е кеф. Безаварийно и на теб.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Такъв тон си позволявай, когато започнеш да плащаш на утвърдените и старши участници както си плащаш като идеш на сервиз! До тогава ще ти отговаряме, кагато, както, и ако ни е кеф. Безаварийно и на теб.
                        Къде е бил ключа за палатката,Другари утвърдени и старши Форумци,обръщам се към всички,защото такъв е отговора/когато започнеш да плащаш на утвърдени и старши участници/ Нема никакъв проблем,пу бликувайте вашата банкова сметка.НО до колкото съм запознат,Форума е безплатен,и всеки който се е регистрирал,може да дава отговор,и съответно да получи/ако има участник в съответния форум компетентен по въпроса/ компетентен и професионален отговор,а до колкото тона/каквото повикало такова се обадило.а доколкото въпроса ми ако има някой с подобен проблем /2л800 , литър400/ може да сподели ,разбира се без Банкова сметка.без аварийни километри за всички /знаещи и питащи/ успех при откриването на риболова.

Коментар

Форума е безплатен и доброволен. Разбирай, никой не е длъжен да ти отговори, още повече никой не е длъжен да ти отговори в определен срок, за да си позволяваш да окачествяваш участници във форума като какви се държат.

Научи се да общуваш нормално и да пишеш на български! Сина ми във втори клас може да състави по-логични и нормални изречения от теб. Иначе отговор не само от мен, ами от никой няма да получиш. Всичките ти 28 мнения са в същия дух и еднакво неграмотни, а има едни правила, с които си се съгласил регистрирайки се тук.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X