Здравейте може ли някой да ми каже ако сменя волна на нисан патрол 99год. който е с АRB с обикнвен ще имам ли проблеми с компютра и ще светнели лампата на таблото.Благдаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Интересувам се от Airbag на нисана
Свий
X
-
От: Интересувам се от АБС на нисана
Коя лампа? И въобще, какво пбщо има вида на волана с ABS-а? Ако искаш и колело от чакрък му сложи - все тая.
Единственото, което може да светне при махане на оригинален волан и замяната му с друг е лампата на ербега, ако във волана има такъв оригинално.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
От: Интересувам се от Airbag на нисана
Първоначално публикуван от ivo hristovvv Преглед на мнениеЗдравейте може ли някой да ми каже ако сменя волна на нисан патрол 99год. който е с АRB с обикнвен ще имам ли проблеми с компютра и ще светнели лампата на таблото.Благдаря предварително.
И не , няма да имаш проблем с компютъра.То...такова...ARB май нещо беше за блокаж на диференциалаЧовешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo hristovvv Преглед на мнениеОбяснихами че лампата въздейства върху електрониката в изпускателната система.
п.п. Иво - опитай се, моляте да формулираш въпроса си отново...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo hristovvv Преглед на мнениеОбяснихами че лампата въздейства върху електрониката в изпускателната система.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Има такава лампа , която влияе.Но е в хладилника.
Сега сериозно.Когато електрониката отчете проблем в изпускателната система ще светне лампа ( дори предупреждението може да бъде придружено в писмен вид на дисплея.Не визирам конкретно Нисан).
Както се каза по-горе - срещни се с хора , които знаят какво говорят.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар