Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Nissan Patrol 2.8TD дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Nissan Patrol 2.8TD дълга база

Мисля да му слагам 2 инча пружини и попаднах на ето тези, които са на много приятна цена:
    http://www.xtautomotive.com/product....L+GR+Y60~.html

Та се питам дали стават за дългата база като ще бъде каран джипа предимно на черен път от точка до точка и с известно количество товар на него.

поздрави

От: Въпроз за Nissan Patrol 2.8TD дълга база

Първоначално публикуван от wulfram1 Преглед на мнение
    ...
    Та се питам дали стават за дългата база като ще бъде каран джипа предимно на черен път от точка до точка и с известно количество товар на него.

Как да ти каже някой, като за пружините няма друга информация, освен че давали лифт +6 см?!? Най-вероятно нещо тип "продукт без име", навъртяно в Китай. Гаранция Франция ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Идеята ми беше, че може някой да има повече информация за тях и за това пуснах тема пише само, че са за Y60 GR, но дали дългата бази влиза и тя.

п.п. Не са китайски, а италиански: XT AUTOMOTIVE brand of TRACTION4X4 SRL - ITALY

Коментар

Да Италиански са даже лично съм ходил при тях.Фирмата е мн.сериозна и прават доста неща и по поръчка също.Лично нямам наблюдение върху техния кит ама мой познати си купуваха от тях панхард щанги и кит кастер и останаха доволни.Предполагам че и амовете с пружините им са на ниво.
        Аз за моя бивш вече патрол-къса база предпочетох трайл мастер.Карах го 2 години и останах мн.доволен
        Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
        0885/511287 ; +393200282393

Коментар

Първоначално публикуван от wulfram1 Преглед на мнение
          ... п.п. Не са китайски, а италиански: XT AUTOMOTIVE brand of TRACTION4X4 SRL - ITALY
          Първоначално публикуван от spaskok Преглед на мнение
          Да Италиански са даже лично съм ходил при тях.Фирмата е мн.сериозна и прават доста неща и по поръчка също. ...
          На сайта на италианците виждам да пишат, че имали 1000 кв.м. склад. За производствено предприятие не споменават, така че, кой знае. Като имам предвид, че на куката на иначе американската лебедка Warn пишеше "Made in China", а на уж датския радиатор "Нисенс" датско беше само името на стикера ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            На сайта на италианците виждам да пишат, че имали 1000 кв.м. склад. За производствено предприятие не споменават, така че, кой знае. Като имам предвид, че на куката на иначе американската лебедка Warn пишеше "Made in China", а на уж датския радиатор "Нисенс" датско беше само името на стикера ...
            Зад магазина видях че имат работилница и ми казаха че може да ми направят каквото искам за патрола.Невярвам да навиват пружини , да зглабят лебедки и да отливат радиатори.Нищо чудно за "Made in China" тея още малко ще започнат и банички да ни прават.
            Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
            0885/511287 ; +393200282393

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X