Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за модел терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за модел терано

Здрвейте,

Въпросът ми е свързан с двигателя на моето Терано. Моделът е 2000 г., а двигателят е без кулер и се води 101к.с. Интериорът също е от стария модел. Възможно ли е да има някакви меджинни модели и реално 101к. с. ли е?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4274.jpg
Прегледи:1
Размер:157.0 КБ
ID:6055612
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4279.jpg
Размер:171.3 КБ
ID:6055611Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4276.jpg
Размер:112.6 КБ
ID:6055613Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4275.jpg
Размер:184.7 КБ
ID:6055614

От: Въпрос за модел терано

Твърде е възможно да някакъв междинен модел.Като го гледам си изглежда точно като 101 к.с.
    П.П. другия филм е след удар някой да си е играл да му сменя калници,фарове, решетка и т.н., с цел да го изкара по новия модел.Това обаче ми се види малко вероятно..., защото и отзад си е новия модел...
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

И на мен това ми мина през ума, защото определено е имало интервенция отпред, но направих справка по номер на рама и излиза 2000г.?! Като преглеждах темите, преди да публикувам моята, попаднах на мнение за междинен модел, но нямаше повече подробности и затова реших да се допитам...

Коментар

Не мога да видя дали помоата е с ел. управление или от старите. Ако помпата е с електроника, най -вероятно някой го е преправял, но знае ли човек може да е някаква екстраВаГанция...

Коментар

Със сигрност е от първия модел, че даже и ръчките за прозорците за ръчни. Таблото е на стария модел без AirBag. Сменени са брони, преден капак, задната врата и тя мисля че е сменена, защото на стария модел няма 3ти стоп.
          Nissan Terrano 2.7 TDi
          ----------------------------
          Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Тераното ти не е междинка. То си е третата фаза на втора генерация. Просто е с по-слабия двигател без интеркулър. Не е сменян.
            Интериорът не е от старият модел, а по-скоро леко орязана версия на новия. Без екстри е. Вие всичките не си ли търсихте такъв панел с бутон за аварийните и единичен DIN? На стария модел с кръглите фарове, таблото няма нищо общо с това

В момента в мобилето има едно червено от Ловеч на 5790 лв. То е отново без интеркулър. С ръчни стъкла

Има и още едно бордо от Монтана на 4800 лв. Продава се от доста време. Преди имаше снимка на мотора, но сега са я свалили. Предполагам, защото често ги питат дали не е сменян мотора.

И преди съм виждал по обявите такива без интеркулър.
            Последно редактирано от bullet_pk; 05-05-14, 09:31.
            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Прав си, че тези двете са като моето на външен вид, а интериорът не е съвсем като на старите с кръгли фарове.

Коментар

Съвсем си е наред Тераното.Срещат се в този вариант до май-юни 2000 година.

Коментар

Честно казано малко ме заблуди липсващия еърбег от дясно.Не съм свикнал да гледам таблото на Терано след 2000г. с тази дупка там и затова се обърках.Да...наистина това си е точно таблото на Терано след 2000г., но както каза и колегата орязана версия.
                  Отзад едва ли е сменяна вратата, защото тогава трябва и задната броня с новите стопове да е сменявана...
                  П.П.Между другото...има и вариант с електронна помпа и компютър, но без интерколер и то е също 101к.с. !!!
                  Та...Тераното си е явно точно такова...т.е. модела след 2000г.!
                  Поздрави!
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Това ярно е някаква базова на базовата версия, с всякакви възможни икономии. Може би е правена серия за специфичен доставчик или специфичем пазар, мязащ на нашия. Преди години като си купувах шкодата, дето е 1.2, имаше и версия 1.0, дето дори няма хидравлика на волана, бяла, с черни брони, абе изобщо орязана до крайност. Явно случая е такъв.

...но пък има климатик. Баси! Иди ги разбери!

Двигателят - не виждам да има дебитомер. Тоест предполагаемо няма и компютър. Някои това ги кефи. Цената е 25-те кончета надолу в мощността, но това може и да се компенсира - по моргите интеркулери дал господ. После трябва само да се пипне помпата. Двигателя си е същия в останалата си част.
                    Последно редактирано от sparkybg; 05-05-14, 14:21.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Определено се усеща, че е тромавичък, но като цяло идеята ми, когато го купувах, беше да го ползвам основно за ловни излети и разходки със семейството. Та в тази връзка мисля, че ще ми върши работа на този етап. А и явно се оказа уникат (дори и не в най - добрият смисъл на думата) Мисля, че ще е добре да покарам някой друг с такъв двигател, за да направя паралел между динамиката.

Коментар

Абе карай си го със здраве...другото не е толкова важно!
                        NISSAN FOREVER

Коментар

Абсолютно! Като го оборудвам с гуми и нови амортисьори, работата ще потръгне, че сега е доста нестабилен и се усеща заклащане при завои. А за гумите ще мисля варианти

Коментар

Според nissan4u.com през 2000 год са се произвеждали Терано R20 и с двигател TD27T , и с TD27 TI.
                            Последно редактирано от zorod; 05-05-14, 19:52.

Коментар

Да го караш със здраве, пък и кулер да му туриш в скоро време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X