Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за модел терано
Свий
X
-
От: Въпрос за модел терано
Твърде е възможно да някакъв междинен модел.Като го гледам си изглежда точно като 101 к.с.
П.П. другия филм е след удар някой да си е играл да му сменя калници,фарове, решетка и т.н., с цел да го изкара по новия модел.Това обаче ми се види малко вероятно..., защото и отзад си е новия модел...
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
-
И на мен това ми мина през ума, защото определено е имало интервенция отпред, но направих справка по номер на рама и излиза 2000г.?! Като преглеждах темите, преди да публикувам моята, попаднах на мнение за междинен модел, но нямаше повече подробности и затова реших да се допитам...
Коментар
-
Със сигрност е от първия модел, че даже и ръчките за прозорците за ръчни. Таблото е на стария модел без AirBag. Сменени са брони, преден капак, задната врата и тя мисля че е сменена, защото на стария модел няма 3ти стоп.Nissan Terrano 2.7 TDi
----------------------------
Нещо което работи - не се пипа!
Коментар
-
Тераното ти не е междинка. То си е третата фаза на втора генерация. Просто е с по-слабия двигател без интеркулър. Не е сменян.
Интериорът не е от старият модел, а по-скоро леко орязана версия на новия. Без екстри е. Вие всичките не си ли търсихте такъв панел с бутон за аварийните и единичен DIN? На стария модел с кръглите фарове, таблото няма нищо общо с това
В момента в мобилето има едно червено от Ловеч на 5790 лв. То е отново без интеркулър. С ръчни стъкла
Има и още едно бордо от Монтана на 4800 лв. Продава се от доста време. Преди имаше снимка на мотора, но сега са я свалили. Предполагам, защото често ги питат дали не е сменян мотора.
И преди съм виждал по обявите такива без интеркулър.Последно редактирано от bullet_pk; 05-05-14, 09:31.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Честно казано малко ме заблуди липсващия еърбег от дясно.Не съм свикнал да гледам таблото на Терано след 2000г. с тази дупка там и затова се обърках.Да...наистина това си е точно таблото на Терано след 2000г., но както каза и колегата орязана версия.
Отзад едва ли е сменяна вратата, защото тогава трябва и задната броня с новите стопове да е сменявана...
П.П.Между другото...има и вариант с електронна помпа и компютър, но без интерколер и то е също 101к.с. !!!
Та...Тераното си е явно точно такова...т.е. модела след 2000г.!
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Това ярно е някаква базова на базовата версия, с всякакви възможни икономии. Може би е правена серия за специфичен доставчик или специфичем пазар, мязащ на нашия.Преди години като си купувах шкодата, дето е 1.2, имаше и версия 1.0, дето дори няма хидравлика на волана, бяла, с черни брони, абе изобщо орязана до крайност. Явно случая е такъв.
...но пък има климатик.Баси! Иди ги разбери!
Двигателят - не виждам да има дебитомер. Тоест предполагаемо няма и компютър. Някои това ги кефи. Цената е 25-те кончета надолу в мощността, но това може и да се компенсира - по моргите интеркулери дал господ. После трябва само да се пипне помпата. Двигателя си е същия в останалата си част.Последно редактирано от sparkybg; 05-05-14, 14:21.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Определено се усеща, че е тромавичък, но като цяло идеята ми, когато го купувах, беше да го ползвам основно за ловни излети и разходки със семейството. Та в тази връзка мисля, че ще ми върши работа на този етап. А и явно се оказа уникат (дори и не в най - добрият смисъл на думата)Мисля, че ще е добре да покарам някой друг с такъв двигател, за да направя паралел между динамиката.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар