Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със скоростите
Свий
X
-
От: Проблем със скоростите
Извинявам се на колегата, че му спамя темата, но мисля той получи отговор, да не пускам нова тема ще питам тук.
На моя Нисан Терано скоростният лост има голям луфт, просто се разхожда из купето, предполагам проблема е в тези втулки.
Според вас от къде е този луфт?Последно редактирано от kra_kra; 19-03-14, 21:29."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro359 Преглед на мнениеА от къде може да се намери?
Потърси из форума Люцкан, той доставя части за Нисан, точен човек е."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеПотърси из форума Люцкан, той доставя части за Нисан, точен човек е.Борис 0888 999 едно едно9
PATROL Y260 RB30S
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro359 Преглед на мнениещом е само пластмасова втулка дали може да повреди нещо в скоростите ако остане вътре или пак трябва да свалям скоростите.
Пробвайте с лампа да я откриете отгоре и с тел да я извадите. Понякога става.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Ако не намериш тази втулка, може да ползваш маслоустойчив маркуч, аз така го направих и реших проблема с големия луфт на лоста.Трябва да се подбере размера така че да влезе леко стегнато... а това дето е паднало вътре , не е добре да остане тамОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
Коментар
-
Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнениеАко не намериш тази втулка, може да ползваш маслоустойчив маркуч, аз така го направих и реших проблема с големия луфт на лоста.Трябва да се подбере размера така че да влезе леко стегнато... а това дето е паднало вътре , не е добре да остане там
Моя скоростен лост има луфт във всички посоки.
В тези втулки ли е проблема?"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар