Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЪЕДИНИТЕЛ за 3,3ТД ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СЪЕДИНИТЕЛ за 3,3ТД ???

На вчерашната разходка съединителят ме предаде много лошо и сега иде ред на смяна но въпросът ми е имате ли впечатления и мнения на различните марки и към коя да се насоча.
    Джипа е къса база К160 ползва се само за хард разходки кара се с агресивни гуми 9х16 - 40 кг с джантата и вътрешната
    На марката LUK е най-евтин с 57% отстъпка
    274.97 лева
    (ползвал съм такъв съединител но на кола и съм доволен но на джипа хавата е съвсем друга)
    Има и валео
    330.40 лева
    SACHS 468.64 лева

Или Ми трябва нещо по Усилено като този комплект но цената ми е малко Неприятна!

Та въпросът е хем да ми върши работа хем да не е излишно скъп като се има и в напредвид че ще се понадуе турбото още малко Силица .

http://www.ebay.co.uk/itm/TORQUE-FAS...27950202&rt=nc

Ето и снимки на УбавецаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:20140314_184110.jpg
Прегледи:1
Размер:118.8 КБ
ID:6049173

От: СЪЕДИНИТЕЛ за 3,3ТД ???

Какво му се случи на съединителя ? И още по основен въпрос,-на кое казваш съединител ? Съединителят е възел,има различни задачи,една е демпфериращата,друга фрикционната.

Коментар

Ми той този модел на дали има демпферен маховик така че остава само притискателен диск и феродов но за сега се оказа помпата която натиска вилката беше подменена и за сега колата върви!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
        Ми той този модел на дали има демпферен маховик така че остава само притискателен диск и феродов но за сега се оказа помпата която натиска вилката беше подменена и за сега колата върви!!!
        Няма демпферен маховик,което не означава че няма триеща се повърхност.Износва се не само феродото.
        Смени си щифтчето горе между педала и вилката,износва се,оттам губиш да кажем 4 десети ход,което долу отива над милиметър.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X